Резюме від 2 травня 2024 PRO

Валентина

Менеджер по роботі з клієнтами, оператор контакт-центру, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор контакт-центру

з 05.2022 по 06.2023 (1 рік 1 місяць)
Клініка естетичної медицини, Kиїв (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Телефонувала по базі клієнтів , розповідала про роботу, акції клініки та запрошувала на запис до лікаря. Вела запис до спеціаліста , інформувала клієнтів про запис по телефону, вайбер та СМС повідомлення. Розповідала клієнтам відносно програм клініки для покращення відвідування пацієнтами нашої клініки.

Менеджер по роботі з клієнтами

з 10.2008 по 07.2020 (11 років 9 місяців)
Каскад, ТД, Київ (Роздрібна торгівля)

Працювала менеджером з продажу меблів в торгівельних центрах м.Киева . Проводила роботу з клієнтами щодо рекламування товару в меблевих салонах з метою продажів, проводила заміри меблів на індивідуальні замовлення, підбір матеріалів, кольорів, дизайн меблів, оформлення замовлень. Контроль виконання замовлення щодо строків, якості меблів, доставки в термін замовнику. Логістика. Розстановка та дизайн салону в ТЦ. Навчала продавців оформленню замовлень, продажів і т.д.

Інспектор ОВС

з 07.1995 по 10.2008 (13 років 3 місяці)
Міністерство внутрішніх справ України, Київ (Охорона, безпека)

Працювала старшим інспектором відділу в оганах внутрішніх справ. Вела осіб які перебувають на обліку в ОВС та мають адміністративний нагляд після звільнення з місць позбавлення волі. Збирала всі матеріали для ведення профілактичних справ відносно осіб , що перебували на обліку, вела справи щодо цих осіб, вела адміністративний нагляд та здійснювала проведення відміток в ОВС цими особами, проводила профілактичні заходи. Збирала матеріали для адміністративних та кримінальних справ. Також вела архів справ. Вела загальний облік всіх категорій осіб що перебували на обліку. Виконувала всі щоденні звіти відділу, звіти за тиждень, звіти за місяц, квартальні та річні звіти відділу що передавались до ГУ МВС України в м.Києві. Також, готовались всі довідки щодо показників відділу для керівництва ГУ щодо статистики роботи відділу та ін.

Медсестра

з 09.1985 по 07.1991 (5 років 10 місяців)
Київський обласний Будинок Дитини, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Виконувала роботу медичної сестри в Дитячому Будинку для дітей- сиріт. Виконувала призначення лікаря щодо призначень хворим діткам- іньєкції, препарати, вигрівання, всі процедури щодо вух, горла, носа. Також в мої обов"язки входило обов"язкові ігри з дітьми щодо покращення ємоційного стану дітей. Також, навчаючись на дефектолога в КДПІ , працювала вихователем з дітьми сиротами які мали розумову відсталість, фізичні вади. Проводила заняття щодо виховної роботи, розвитку та покращення ємоційного та фізичного стану дитини. Постійний нагляд за дітьми ,що обмежені в фізичних рухах, допомога в обслуговуванні діткам та їх подальшому розвитку.

Освіта

Київський державний педагогічний інститут ім. Драгоманова

Дефектологія, Київ
Вища, з 1988 по 1993 (5 років)

Курси медсестри для дитячих закладів

Медсестра, Київ
Незакінчена вища, з 1984 по 1985 (1 рік)

Річні курси медичної сестри для дитячих дакладів при Київському обласному Будинку Дитини.

Знання і навички

Ведення медичної документації Тактовність Доброзичливість Чесність Неконфліктність Медична інформаційна система

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: