Резюме від 28 лютого 2024 Файл

Игорь

Перекладач італійської, французької, іспанської, португальської

Вік:
57 років
Місто проживання:
Кривий Ріг
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

П.І.Б .: Казаков Ігор Володимирович
Дата народження: 12. 06. 1966
Місто проживання: м Кривий Ріг

Контактні телефони: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта: 1984-1991 рр. навчання в Одеському державному університеті на факультеті романо-германської філології, французьке відділення. Спеціальність: «Філолог, викладач французької мови та літератури»

Досвід роботи:
1. 1994-1998 рр.- перекладач в криворізькому філіалі кримського акціонерного товариства «Флора Фарм» (англійська-письмово, італійська - письмово і усно). Сприяв в налагодженні контактів з італійськими фірмами-експортерами лікувальної косметики та медичного обладнання, а також брав участь в реалізації проекту зі створення фабрики з виробництва лікувальної косметики за італійською технологією у Кривому Розі. Одночасно з цим співпрацював з організаціями міста, які займалися реалізацією італійських меблів і лакофарбової продукції. У 1998 р з ініціативи підприємців з м Болонья брав участь в організації виставки "Made in Italy", що проходила з 11-го по 14-те жовтня у Кривому Розі.
2.1997-2000 рр. - Позаштатний перекладач за контрактом з криворізьким представництвом Дніпропетровської Торгово-промислової палати.
3. 2000 - 2002 рр. - Завідувач відділом перекладів в криворізькому представництві Дніпропетровської Торгово-промислової палати.
4. З 2002 р по 2008 р - приватний підприємець. Напрямок діяльності: надання послуг з перекладу документів з/на іноземні мови з нотаріальним посвідченням.
5. З 2009 по 2014 р - Позаштатний перекладач за контрактом з криворізьким представництвом Дніпропетровської Торгово-промислової палати. Крім цього співпрацював з бюро перекладів "Лінгва" і туристичною агенцією «САМ» у Кривому Розі.
6. З 2014 по теперішній час працюю в якості позаштатного співробітника з бюро перекладів «Лінгва» у Кривому Розі, а також фрілансером.
Основна спрямованість: переклад документів з/на англійську, французьку, іспанську, італійську мови. Основна мова - французька (письмово і усно), друга мова - італійська (письмово і усно). Допоміжні мови - англійська, іспанська, португальська, каталонська, румунська (молдовська) (письмовий переклад особистих документів і текстів загальної тематичної спрямованості).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: