Резюме від 26 березня 2024 Файл

Аня

Офіс-менеджер, логіст, диспетчер, адміністратор, помічник керівника

Вік:
35 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Заблоцька Ганна Олександрівна
Дата народження: 07.09.1988 (34 роки)
Місто: Львів
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи:
2023 р. – ТзОВ “Будівельна компанія “Львів”), менеджер з відділу постачання, внесення заявок, організація перевезень матеріалів, робота з документами, пошук матеріалів
2015-2022 рр. – КЕВ м. Львова інженер відділення експлуатації фондів. Матеріальний облік фондів військових містечок, проведення їх інвентаризації; організація ремонтно-будівельних робіт , оформлення необхідної документації для проведення цих робіт, формування плану поточного ремонту та контроль його виконання, підготовка необхідної документації для тендерних закупівель, оформлення звітності.
2013-2015 рр. – ПАТ “Укртелеком” , оператор контакт центру. Прийом вхідних дзвінків, консультації клієнтів в телефонному режимі, реєстрації інформації в базі даних, оформлення скарг та претензій клієнтів з приводу несправностей у роботі техніки.
2013 р. – ЦЕНТР ВІЗОВОЇ ДОПОМОГИ,менеджер. Робота з клієнтами та партнерами, оформлення всіх необхідних документів для виготовлення віз, прийом дзвінків, консультації та послуги у сфері страхування, ведення ділової кореспонденції, робота з оргтехнікою.
2012-2013 рр. – ФОП Колівошка Н.І., логіст-експедитор. Організація міжнародних перевезень та перевезень по Україні, робота з документами, пошук клієнтів, пошук перевізників, прийом дзвінків, оперативна робота під час перевезення.
2011-2012рр. – ТзОВ «АсМАП Логістика», логіст-експедитор. Організація міжнародних перевезень, робота з документами, пошук клієнтів, прийом дзвінків, оперативна робота під час перевезення.
2010-2011рр. – Консалтинго-правовий центр «Тандем», помічник патентного повіреного. Зустріч і спілкування з клієнтами,оформлення документів на об’єкти, що пов’язані з охороною інтелектуальної власності , прийом дзвінків, консультації та послуги з питань у сфері інтелектуальної власності.

Освіта: 2005-2010рр. – Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна, спеціальність «Організація перевезень і управління на залізничному транспорті», денна форма. повна вища.
2010-2011рр. – Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна, спеціальність «Інтелектуальна власність», заочна форма, вища.

Вміння та навики:
Проходження тренінгів (тренінг "Життя на максимум" (Перша Ступінь та Лідерська Програма), Тренінг "Мотузковий курс" (Командоутворення);
Знання іноземних мов (українська – рідна, англійська – рівень Intermediate(В1), російська – вільно);

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: