Резюме від 4 квітня 2024 PRO

Євгеній

Керуючий рестораном

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий магазином

з 06.2020 по нині (3 роки 10 місяців)
Sushi Family, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

• Організовував робочий процес, формував ефективну команду, розподіляв обов'язки між працівниками, проводив навчання персоналу та новачків.
• Здійснював ефективний моніторинг залишків сировини та готової продукції для усунення дефіцита або профіцита продукції.
• Налагодив ефективну систему комунікації та координації між торговельною точкою та РЦ, а також між торговельною точкою та постачальниками, для забезпечення швидкості та якості обслуговування клієнтів.
• Контролював якості обслуговування клієнтів та дотримання стандартів, забезпечення високого рівня задоволеності клієнтів та підтримання репутації компанії.
• Контролював та виконував поставлені планові показники.
• Проводив тестування нових рецептур, продукції та надавав зворотній зв’язку шеф-кухарю.
• Займав посаду су шефа , працював на процесах суші та піцу барів , кухар Універсал

Освіта

Національний технічний університет "Дніпровська політехніка"

Гірництво . Інжинерна логістика, Дніпро
Вища, з 2017 по 2021 (4 роки)

Знання і навички

Управління персоналом Планування та контроль інвентаризації продуктів Робота з персоналом Налагодження взаємодії між кухнею та доставкою Налагодження взаємодії між кухнею та постачальником Забезпечення виконання поставлених завдань Контроль за якістю обслуговування клієнтів Дотриманням стандартів та регламентів Управління роботою пицца суши та Wok барів Контроль якісно приготованої продукціі за рецептурами Налагодження роботи та комунікації між відділами компанії Здійснення контролю за наявністю продукції Планування планових показників та їх виконання Проробка нової продукціі та нововведення

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: