Резюме від 17 квітня 2024 Файл

Василь

Керівник проєкту

Вік:
62 роки
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Комарніцького Василя Васильовича

Народився 19 жовтня 1961 року в селі Гарасимів Тлумацького району Івано-Франківської області в сім’ї колгоспників.
Восьмирічну освіту я здобув у Гарасимівській восьмирічній школі, середню — в Обертинській середній школі, яку закінчив у 1978 році.
З вересня 1979 року по липень 1984 навчався стаціонарно в Кам’янець-Подільському сільськогосподарському інституті за спеціальністю “Механізація сільського господарства” та отримав кваліфікацію “Інженер-механік”.
Працюючи на державній службі, з вересня 2005 по липень 2007 року заочно навчався в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу за спеціальністю “Державна служба” та отримав кваліфікацію “Магістр”.
Трудову діяльність почав по закінченні середньої школи у колгоспі імені Жданова Тлумацького району Івано-Франківської області. Протягом періоду з серпня 1978 по липень 1979 року працював в колгоспі токарем і трактористом. Там же після закінчення сільгоспінституту працював бригадиром тракторної бригади з вересня 1984 по березень 1985 року.
З березня 1985 року по лютий 1990 року працював головним інженером в колгоспі “Прогрес” Тлумацького району та інженером по експлуатації машинно-тракторного парку колгоспу ім. 60-річчя СРСР Городенківського району Івано-Франківської області.
З лютого 1990 по серпень 1991 року проходив дійсну військову службу в збройних силах СРСР офіцером на посаді заступника командира роти, маю військове звання “старший лейтенант запасу”.
З вересня 1991 року по жовтень 1992 працював штатним дружинником Асоціації добровільних народних дружин м. Івано-Франківська, а з жовтня 1992 по жовтень 1997 року займався комерційною і підприємницькою діяльністю.
З жовтня 1997 року перебуваю на державній службі, маю 8 ранг державного службовця, категорія “В”. Працював до лютого 2002 року на посаді головного спеціаліста в Івано-Франківському міському відділі Пенсійного фонду України.
З березня 2002 по квітень 2012 року працював в головному управлінні Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області на посаді головного спеціаліста-економіста відділу надходження доходів.
З квітня 2012 року по даний час працюю головним спеціалістом з питань режимно-секретної роботи і виконую обов’язки начальника режимно-секретного органу головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області.
З метою підвищення свого кваліфікаційного рівня в 2013 році пройдено курси підвищення кваліфікації в університеті нафти і газу за професійною програмою підвищення кваліфікації державних службовців. В лютому 2017 року пройшов навчання за програмою семінарів “Практичні аспекти в роботі режимно-секретних підрозділів Пенсійного фонду України”. Також, в 2009 році брав участь та успішно пройшов перший тур Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець” в номінації “Кращий спеціаліст”.
За сумлінну працю, високий професіоналізм в роботі неодноразово нагороджувався почесними грамотами і подяками керівництва Пенсійного фонду України.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: