Резюме від 18 квітня 2024 Файл

Володимир

Начальник цеху

Вік:
55 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме на посаду начальник виробництва , майстер виробництва.
Потапенко Володимир , дата народження 25.06.1968.
Закінчив львівський політехнічний інститут в 1992р. по спеціальності електричні машини.
1. з 1994 по 2002 рік працював на підприємстві «Львівприлад» спочатку нач. відділу планування в цеху потім переведений на посаду заст. нач. Цеху по виготовленню електродвигунів для побутової техніки.
2. з 2002 по 2007 рік працював на посаді нач відділу колійно ремонтних технологій на підприємстві «Інтертранс» виготовляли кріплення верхньої будови колії . Займався тех. Документацією на продукцію , сертифікацією виробів , впровадження системи якості ISO9001. Був переведений на посаду гол.і нженера.
3. з 2007 по2008 працював нач. Виробництва склопакетів.
4. з 2008 по 2024 працював на посаді майстра виробничої дільниці підприємства «Сі Еф Ті Україна». Виготовляли оснащення та деталі для харчової промисловості. Виготовляли деталі згідно наданих креслень . Аргоно дугове зварювання деталей , гнуття листового металу на листозгинальному пресі з ЧПУ, лазерна порізка металу, шліфовка зварних деталей , склоструйка деталей. Виготовляли як малі деталі так і цілі рамні платформи. Занімався крім цього і забезпеченням дільниці різним витратним і основним інструментом а також відвантаження продукції. Шукаю роботу в зв’язку із раптовим закриттям заводу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: