Резюме від 27 квітня 2024 Файл

Максим

Технолог харчової промисловості

Вік:
19 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Максим Ружицький
Дата народження 16/08/2004
Місце народження - Україна, Красилів Хмельницька область
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
Неповна вища освіта
напрям Харчові технологій та біотехнології, спеціальність 181 «Харчові технології» Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З. Ґжицького.

Володіння іноземними мовами – англійська (рівень B1).

Комп’ютерні навички – ABBY Fine Reader, MathCAD.

Практичні навички – досвід роботи у мікробіологічній лабораторії з дріжджами видів Saccharomyces cerevisiae, Schizosaccharomyces pombe, Saccharomyces uvarum, Zygosaccharomyces Rouxii, Saccharomyces bayanus, Saccharomyces Boulardii. Приготування поживних середовищ, автоклавування середовищ, посуду. Відбір проб та проведення досліджень вхідної сировини і готової продукції, мікроскопія, засів ЧК дріжджів на лабораторній стадії. Контроль дріжджогенерування та стадій ферментацій.
Під час роботи оператором пілотної лінії в R&D ПрАТ «Компанія Ензим» займаюся приготуванням середовищ, автоклавуванням середовищ, засівом ЧК дріжджів на лабораторній стадії. Реалізація безприточної і приточної стадій ферментацій, всіх етапів супровідних автолізу, займаюся процесами сушіння. Вимірами всіх супутніх показників дослідних зразків і партій.

Досвід роботи:
З 2023 і дотепер – працюю оператором пілотної лінії в R&D ПрАТ «Компанія Ензим».

Особисті риси
Цілеспрямованість, аналітичний склад розуму, вміння планувати роботу та раціонально розподіляти час, психологічна стійкість, вміння приймати рішення і брати відповідальність на себе, вміння працювати в екстремальних умовах, комунікабельність. Бажання вчитися і самовдосконалюватися.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: