Назар
Ресторатор
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 23 роки
- Місто проживання:
- Івано-Франківськ
- Готовий працювати:
- Київ, Львів, Ужгород, Чернівці
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10717966
Досвід роботи
Керуючий рестораном
з 01.2017 по нині
(7 років 5 місяців)
Кадо , Та запуск 5 ресторанних комплексів (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
ЛДУФК
Готельно ресторанна справа, Львів
Незакінчена вища, з 2023 по 2028 (5 років)
Знання і навички
Додаткова інформація
Вітаю, мене звати Назар, мені не повних 24 роки, маю досвід із запуску ресторанів, готелів, пивоварень, магазинів та дитячих центрів.
За останні роки запустили та відкрили декілька успішних проектів для інвесторів,
також частину проектів залишились нам під ведення. В управлінні 250 працівників
ресторанної сфери.
ЧАСТИНА РЕАЛІЗОВАНИХ ПРОЕКТІВ:
- Мережа ресторанів KADO. Відкриття 11.06.2023р. в м. Коломия та 25.06.2023р. в м. .Калуш (Власні ресторани)
- Мережа ресторанів SUSHI HOUSE. Перезапуск 25.01.2017р. в м. Коломия, та 19.12.2021р. в м. Калуш.
- DYNASTY – готельно-ресторанний комплекс 3200м2 із власною пивоварнею у
м. Камянець-Подільський . Дата відкриття: 06 вересня 2023 р
- HUBBA BUBBA – дитячий розважальний центр із власним кафе, 600м2 у м.
Коломия. Дата Відкриття: 21.02.2023
- GOOD REST – ресторан при готелі, у м. Чемерівці, 250м2. Дата Відкриття:
09.11.2022
- КУХНЯ ГІР –ресторан з посадковістю 550 осіб. Знаходиться в готелі HVOYA
(БУКОВЕЛЬ) . Дата відкриття 21.11.2022. В управлінні із відкриття по даний момент.
Виконуємо та надаємо таку роботу:
- ПРОЕКТ РОЗВИТКУ ПОТОЧНИХ РЕСТОРАНІВ ТА ЗБІЛЬШЕННЯ РЕСТОРАНІВ, МЕРЕЖІ;
- ПРОФЕСІЙНА КОМАНДА ПРАЦІВНИКІВ;
- ПРАЦЮЄМО ІЗ ВІДОМИМИ БРЕНДШЕФАМИ, АРТИСТАМИ Є КОЛОСАЛЬНИЙ ДОСВІД В ОРГАНІЗАЦІЇ БЛАГОДІЙНИХ ВЕЧЕРЬ, ГАСТРОВЕЧЕРЬ ТА РІЗНИХ РОЗВАЖАЛЬНИХ ВЕЧОРІВ(МУЗИЧНИНІ ВЕЧОРИ ТА СТЕНДАП ШОУ)
- АДАПТОВАНА РОБОТА РЕСТОРАНІВ В СУЧАСНИХ РЕАЛІЯХ;
- КОРЕГУВАННЯ ТА НАДАННЯ КОНЦЕПЦІЇ РЕСТОРАНУ;
- ОПТИМІЗОВАНА РОБОТА, ПОСАДОВІ ІНСТРУКЦІЇ, ЧЕК ЛИСТИ;
- НАЛАШТУВАННЯ ОФІСУ ТА НАДАННЯ ВСІХ НЕОБХІДНИХ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ;
- ВЕЛИКИЙ ОБСЯГ ДІДЖИТАЛІЗОВАНОЇ РОБОТИ МЕРЕЖІ , МОЖЛИВІСТЬ РОЗРАХУНКУ ТА ВИКЛИКУ;
- ОФІЦІАНТІВ ПО QR КОДУ, IP – ТЕЛЕФОНІЯ, ХМАРНИЙ СЕРВІС ОБЛІКУ І ТП;
- ОБЛІК ВСІХ ФІНАНСІВ ТА НОМПНКЛАТУРНОЇ БУХГАЛТЕРІЇ У ОДНІЙ ПРОГРАМІ, із швидким доступом через мобільний додаток до будь-яких звітів для власника.
Працювати готовий по всій Україні, власна команда, постачальники, програми для обліку, первинні обліківці, доступ до більшості топових Бренд-шефів, шефів, аудиторів, спікерів, навчальних програм та артистів для ваших заходів.
Готовий для пропозицій по всій Україні , [
Інші резюме цього кандидата
Вінниця, Київ, ще 5 міст
Незакінчена вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Керівник проєкту, Kado, 7 років 5 місяців
Схожі кандидати
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Київ, Вінниця
,
ще 8 міст
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Київ, Вінниця
,
ще 8 міст