Вероніка

Сушеф, шеф-кухар, 60 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 11.2024 по нині (9 місяців)
Organik Культура, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 09.2024 по 11.2024 (2 місяці)
ресторан Гостідзе, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушеф

з 02.2024 по нині (1 рік 6 місяців)
Мама Манана, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління персоналом, складання заявок, отримання товару, обслуговування банкетів, проведення майстер-класів, контроль якості страв, приготування страв. Організація безперебійного робочого процесу.

Кухар

з 04.2017 по 08.2020 (3 роки 4 місяці)
Avalon, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування холодних закусок, салатів та десертів, обслуговування банкетів.

Керівник кол-центру

з 01.2015 по 01.2017 (2 роки)
ТОВ Вес-медіа, Київ (Роздрібна торгівля)

Управління персоналом, складання графіку роботи працівників, контроль якості обслуговування клієнтів. Досягнення планових показників кол центру.

Кухар

з 05.2013 по 11.2014 (1 рік 6 місяців)
Сито- п'яно italiano, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування холодних закусок та салатів

Кухар

з 01.2013 по 04.2013 (3 місяці)
Сільпо, Київ (Роздрібна торгівля)

Знання і навички

  • Японська кухня
  • Американська кухня
  • Грузинська кухня
  • Справедливість
  • Управління персоналом
  • Стресостійкість
  • Креативність
  • Розробка меню
  • Складання технологічних карт
  • Знання ДСанПіН
  • Європейська кухня
  • Італійська кухня
  • Українська кухня
  • Готування на мангалі

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: