Резюме від 2 травня 2023 PRO

Ірина

Адміністратор, секретар, асистент директора

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Офіс-менеджер

з 10.2019 по 07.2022 (2 роки 9 місяців)
Синергетика, ТОВ, Київ (IT)

Виконувала загальне управління офісом, включаючи забезпечення офісу всім необхідним. Надавала офісну адміністративну підтримку, виконувала базове управління фінансами та підготовку порядку денного. Організовувала ділові поїздки, а також різноманітні корпоративні заходи. Допомагала менеджеру з персоналу. Працювала з базою даних. Займалася листуванням та електронною поштою. Керувала програмами виплат працівникам, в тому числі груповим медичним страхуванням.

Секретар, асистент директора

з 03.2016 по 10.2019 (3 роки 7 місяців)
Рено Україна, ТОВ, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Надавала адміністративну підтримку генеральному директору та членам правління. Керувала календарем генерального директора, організовувала зустрічі та засідання. Досліджувала та бронювала подорожі. Спілкувалася з клієнтами/партнерами компанії. Виконувала загальне управління офісом, включаючи забезпечення офісу всім необхідним. Допомогала менеджеру з персоналу. Керувала листуванням і телефонними дзвінками. Спілкувався з кур'єрськими службами. Працювала з оргтехнікою. Підтримувала внутрішні комунікації. Брала участь в організації корпоративних заходів та конференцій.

Секретар керівника

з 11.2012 по 08.2014 (1 рік 9 місяців)
Медігран, ТОВ, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Надавала адміністративну підтримку генеральному директору. Відповідала за документообіг. Допомагала команді (інформаційна підтримка). Виконувала переклад документів та листів. Організовувала корпоративні заходи. Займалася організацією та підготовкою відряджень. Керувала базами даних.

Адміністратор

з 10.2011 по 11.2012 (1 рік 1 місяць)
Стоматологічна клініка, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Комунікувала з відвідувачами та відповідала на їх запити. Оновлювала базу даних. Використовувала Microsoft Excel для створення електронних таблиць і ефективної організації інформації. Виявляла та рекомендувала зміни до існуючих процесів для підвищення точності, ефективності та якості обслуговування. Наглядала за обслуговуванням об’єктів та діяльністю з технічного обслуговування. Працювала з оргтехнікою. Підтримувала внутрішні комунікації.

Радник з питань реклами

з 04.2004 по 04.2005 (1 рік)
Жовті Сторінки України, ТОВ, Київ (Видавництво, поліграфія)

Підтримувала та розвивала клієнтську базу. Обробляла запити та замовлення клієнтів. Складала комерційні пропозиції. Укладала договори.

Вчитель англійської мови

з 08.1995 по 08.2003 (8 років)
Бездрицька загальноосвітня школа, Суми (Освіта, наука)

Навчала школярів з англійської мови. Проводила консультації, факультативи з англійської мови. Виконувала обов"язки класного керівника. Брала участь у шкільних заходах. Організовувала та проводила навчальні екскурсії.

Освіта

СДПУ ім.А.С.Макаренка

Філологічний, українська мова/англійська мова, Суми
Вища, з 1990 по 1995 (5 років)

Знання і навички

MS Word Пользователь ПК MS Office Пользователь Internet MS PowerPoint MS Outlook MS Excel Ведення документації База даних Управління командою Адміністрування офісу Фінансове планування SMM Робота з клієнтами Створення календарів

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Замужем. Есть ребенок 19 лет. Проживаю в Соломенском районе. Хобби - спорт, книги, вязание.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: