Резюме від 4 травня 2024 PRO

Володимир

Шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар

з 04.2023 по 10.2023 (6 місяців)
готель 3 ☆ " Зелена брама", Пшивідз Польща (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого процесу

Кухар

з 01.2023 по 04.2023 (3 місяці)
корчма "Вікінг", Стара Кішева (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 04.2018 по 09.2018 (5 місяців)
Mazurskie Siedlisko Kruklin, Gizycko Польща (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка і впровадження меню, бенкети, карта, весілля, гриль, обідовечері.

Шеф-кухар,

з 01.2017 по 01.2023 (6 років)
San Remo, Надвірна, Долина , Калуш, Ьурштин (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка, впровадження меню

Су-шеф

з 07.2016 по 04.2019 (2 роки 9 місяців)
готельно - ресторанний комплекс "Рубель", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого цеху

з 03.2016 по 07.2016 (4 місяці)
Reikartz Парк Готель Івано-Франківськ, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 10.2015 по 01.2016 (3 місяці)
ресторан "Grand America ", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка і впровадження нового меню, оптимізація кухні.

Завідуючий виробництвом

з 08.2015 по 10.2015 (2 місяці)
гіпермаркет "Велмарт", Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)

Кухар, су-шеф

з 03.2015 по 08.2015 (5 місяців)
ресторан "Фамілія", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар су-шеф

з 08.2014 по 02.2015 (6 місяців)
ресторан "Villa Park ", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 03.2014 по 08.2014 (5 місяців)
ресторація "Камін", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 12.2013 по 03.2014 (3 місяці)
ресторан "Riviera", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар, су-шеф

з 02.2011 по 12.2013 (2 роки 10 місяців)
фірма "Надія", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

з 04.2008 по 01.2011 (2 роки 9 місяців)
ресторан "Фран-ко" (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Львівська комерційна академія

Готельно- ресторанне обслуговування, Івано-Франківськ
Вища, з 2012 по 2016 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

комерційний коледж

2006

Знання мов

Польська — вище середнього

Схожі кандидати

Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог
Інші країни, Київ, Дистанційно

Шеф-кухар
Інші країни

Повар в семью, су-шеф
120000 грн, Інші країни

Шеф-повар
Інші країни, Дніпро , ще 5 міст

Шеф-повар
Інші країни

Шеф-повар, head chef
Інші країни

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: