Резюме від 8 грудня 2016

Djoric

Шеф-повар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дніпро, Донецьк, Київ, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Вакансия: Шеф-повар
Дйорич Неманя
10.10.1980г.р., Сербия, Белград


Контакты: тел.моб.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Эл.почта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)



Образование :

1995-2000г.г. Белградская специальная школа гостинично-ресторанного дела и туризма.

Опыт работы:

Итальянская, французская, испанская, греческая, сербская,
общая средиземноморская кухни
Холодный и горячий цеха.

2013-2014 лични шеф-повар правльеня Приват Банка

2012- 2013 ресторан Стейкхаус , Одесса , шеф-повар

2011-2011g-Ресторан-Continentala Fiorentina,praga ceska respublika(otkritie restorana)шеф-повар,italianska kuhna

2010-2011г-Ресторан-Балкан,Киев шеф-повар


2009г-2010-Ресторан –Kolumbus,Odessa шеф-повар

2006г - 2009 – всемирная сеть ресторанов премиум класса « PORTO MALTEZE »(Москва, Киев), шеф повар;

2004-2006 гг. – отель «Le Petit Piaf» 3*(итальянская, французская кухня)шеф, есть рекомендации;

2003-2004 гг. – комплекс «Inter Continental» 5*,повар

2002-2003 гг. – ресторан «Олимп» греческая кухня, су-шеф;

2000-2001 гг. – ресторанно-гостиничный комплекс «Александр Пэлэс» 5*, ресторан «Qepasa», испанская кухня, повар.

Дополнительная информация:

Иностранные языки: английский, сербский, русский.
ПК: уверенный пользователь.
Права: кат «в»
Хобби:
Большой теннис, разработка специальных рубрик (фото+текст) в кулинарных изданиях («Гурман», Сербия, г.Белград)

Схожі кандидати

Шеф-повар, технолог
Дніпро

Су-шеф (горячий процес)
Київ

Шеф-повар
Одеса

Шеф-повар
Одеса

Шеф-повар
30000 грн, Одеса

Шеф-повар
40000 грн, Харків

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: