Резюме від 8 листопада 2023 PRO

Євген

Юрист, юрисконсульт, начальник юр. отдела

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Черкаси
Готовий працювати:
Дистанційно, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 02.2006 по нині (18 років 2 місяці)
юрист, Черкаси (Юриспруденція)

З травня 2018 року супровід господарської діяльності сільськогосподарських підприємств з іноземними інвестиціями (оренда земельних ділянок, операції їз земельними ділянками, складання контрактів постачання продукції, робота з реєстраторами, взаємодія та комунікації з державними органами та службами, робота з міграційними службами тощо.)
З жовтня 2016 р. начальник юридичного відділу агропідприємства у Вінницькій області (земельний банк складає 23000 га).
З лютого 2006 року - надання юридичних послуг юридичним особам, переважно сільськогосподарським виробникам, в тому числі підприємствам з іноземними інвестиціями. Робота пов’язана в основному з оформленням прав власності на нерухоме майно, вирішенням земельних питань, правовим супроводом будівництва та реконструкції, представництвом в судах.
З квітня 2005 року - начальник юридичного відділу холдингового підприємства, що працює в сфері виробництва і переробки с / г продукції.
З квітня 2004 року - заступник начальника юридичного відділу холдингового підприємства, що працює в сфері виробництва і переробки с / г продукції. У холдинг входили підприємства: ДП «Іваньківський цукровий завод» Державного підприємства «Златодар»; ТОВ «Златодар» - консервний завод; ВАТ «Маньковський санаторій та дитячий лікувально-оздоровчий центр «Колос» («Аквадар»); ТОВ «Чорна Кам'янка» - виробництво с / г продукції.
З червня 2003 по квітень 2004 року - юрисконсульт приватного підприємства «Віком», що працює в сфері нерухомості.
З січня 2000 року - юрист корпорації «Біржа нерухомості». Робота пов'язана з оформленням і відстеженням юридичної чистоти угод з комерційною (нежитловий) нерухомістю. З серпня 2002 року по березень 2003 року - начальник юридичного відділу.
Навички роботи:
Земельні правовідносини, в тому числі оформлення та супровід купівлі — продажу земельних ділянок сільськогосподарського призначення (відведення земельних ділянок, оренда, оформлення спадщини, реєстрація тощо);
правовий супровід діяльності сільськогосподарських підприємств;
оформлення купівлі-продажу корпоративних прав сільськогосподарських підприємств, правовий аудит таких підприємств, правовий аудит набуття права користування земельними ділянками сільськогосподарського призначення тощо;
комплексні юридичні послуги підприємствам;
реєстрація сільськогосподарської техніки та механізмів;
претензійно-позовна робота та представництво в судах (стягнення заборгованості, визнання прав власності на майно та майнові комплекси);
правовий супровід укладання складних операцій з нерухомості. Робота з БТІ, нотаріусами, реєстраторами визнання прав власності на об'єкти нерухомості.
цивільне право, господарське право, адміністративне право, трудове право;
узгодження та супровід процедур будівництва, супровід процедур реконструкції будівель та приміщень, оформлення необхідної документації (містобудівні умови та обмеження, декларації, тощо);
реєстрація змін в установчих документах господарських товариств тощо.

Освіта

Інститут економики, управління та господарського права (університет «КРОК»)

Юридичний, Київ
Вища, з 1994 по 1999 (5 років)

Інститут економіки, управління та господарського права (університет «КРОК»), м.Київ, закінчив у червні 1999 р.
Факультет - юридичний
Кваліфікація - юрист
Повна вища освіта - спеціаліст.

Додаткова освіта
Міжнародний центр приватизації, інвестицій і менеджменту, м. Київ
Кваліфікація - «Консультант з питань підготовки об'єктів до приватизації та продажу державного майна». Свідоцтво № 122 від 01 грудня 2000р.

Знання і навички

ЛІГА:ЗАКОН Консультування

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Інвалідність

Друга група.
Інвалід з дітинства, часткова втрата слуху, користуюсь слуховими апаратами.

Додаткова інформація

Додаткова інформація
Права категорії «В», є автомобіль, можливі відрядження.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: