Резюме від 30 травня 2020 PRO

Галина

Управляючий (готельно-ресторанний менеджмент), спеціаліст по роботі з клієнтами

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Управляючий

з 12.2019 по нині (4 роки 5 місяців)
Городской рынок еды, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка запуску оновленого формату ресторану.
Підбір персоналу повністю по всім підрозділам ( шеф, кухня, барі, адміністративна складова, технічний персонал тощо)
Планування бюджетів, штатного розкладу, заробітного фонду закладу
Укладення домовленостей та співпраця з різного формату компаніями ( будівельні, охоронні служби, клінінгові компанії.
Участь у створенні ( плідна співпраця з бренд шефами ) меню, розробка абсолютно нового продукту для споживачів
Підготовка концепту ресторану, посадових інструкцій, функціональних обов'язків кожної ланки ( підрозділу) у роботі закладу.
Комунікація з клієнтом та керівництво відділом продажу при запуску проекту доставки "COOK IT"

Директор

з 11.2018 по 12.2019 (1 рік 1 місяць)
Готельно Ресторанний комплекс Аркадія Плаза, Одеса (обслуговування, відпочинок , туризм)

Організація , становлення та контроль роботи комплексу : готель ( 24 номери), ресторан , банкетний зал , літня терасса з басейном , тенісні корти , фітнес центр .

Запуск роботи нового ресторану , відкриття літніх терас , розробка та запуск в роботу меню , підбір та навчання персоналу , співпраця з корпоративними клієнтами , розподіл фінансів ,звітність , бюджет , планування , організація банкетів та святкових мироприємств, конференцій , маркетинг та реклама .

Організація роботи та забезпечення її виконнання усіх підрозділів комплексу .

Зам.директора

з 05.2017 по 10.2018 (1 рік 5 місяців)
Реста, ресторан Риба у Вогні, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Організація, запуск та становлення роботи абсолютно нового закладу.
2. Підбір та навчання персоналу закладу.
3. Проведення інвентаризацій. Закупка та контроль наявності необхідної продукції для роботи закладу.
4. Контроль фінансових затрат, лімітів по бюджету. Ведення фінансових звітів.
5. Ведення робочого табелю персоналу. Контроль та заповнення штатного розкладу.
6. Робота з клієнтами.
7. Контроль рівня продаж.

Адміністратор ресторану

з 05.2016 по 04.2017 (11 місяців)
Club Hotel M1, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Контроль та робота залу ресторану.
2. Організація та проведення конференцій, бенкетів, виїзних фуршетів
3. Підбір та навчання персоналу.
4. Відкриття та становлення літніх терас.
5. Робота з корпоративними клієнтами.

Адміністратор

з 08.2015 по 04.2016 (8 місяців)
ресторан "Галушко", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Організація та контроль роботи персоналу та залу ресторану;
2. Ведення касової дисципліни;
3. Організація та проведення бенкетів;
4. Проведення дитячих майстер-класів;
5. Адміністрування клубу сомельє;
6. Відрядження в курортно-відпочинковому комплексі Буковель;
7. Маркетинг та реклама;

Директор готельно-ресторанного комплексу, адміністратор бенкетного залу

з 07.2010 по 08.2015 (5 років 1 місяць)
МПП ВКФ Гелікон, Львов (готелі, бенкетні зали)

1. Організація бенкетів, корпоративів та весіль (50- 300 осіб);
2. Співпраця з туристичними фірмами, поселення груп;
3. Організація та контроль роботи готельного комплексу в цілому (50 номерів);
4. Підбір та навчання персоналу;
5. Ведення касової дисципліни;
6. Спілкування з контролюючими органами;
7. Реклама та PR.
8. Проведення інвентаризацій.

Круп"е

з 09.2004 по 05.2010 (5 років 8 місяців)
club "Split", Львів,Київ, Одеса (Гральний бізнес та розваги)

Освіта

НТУУ КПІ, та Європейський Університет

Лінгвістика, та менеджмент зовнішньо-економічної діяльності, Київ, Львів
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 10 місяців)

Знання мов

  • Турецька — середній
  • Англійська — вільно

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
ХАЦЬКО ГАЛИНА БОГДАНІВНА
м. Львів, вул. Масарика 2,кв.18 тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») д.н. 06.09.1982р.

МЕТА
Посада керуючого


ДОСВІД РОБОТИ
Серпень 2015-березень 2016-адміністратор ресторану "Галушко"

Червень 2010 – серпень 2015- Директор ГРК «Гелікон-Запитів»
організація та контроль роботи персоналу
забезпечення ефективної роботи готелю та ресторану,бенкетного залу

Липень 2009 – червень 2010 Адміністратор готелю «Гелікон»
контроль поселення та оплати
забезпечення своєчасної та якісної підготовки номерів

березень 2004 – червень 2009 Круп'є казино корпорації ”Split”
робота в розважальних комплексах Києва, Одеси та
Львова
досвід роботи наставника у підготовці молодих
спеціалістів

квітень 2003 – перекладач на з'їзді міністрів охорони
навколишнього середовища


ОСВІТА
1999 – 2004 – Київський Національний Університет України «КПІ», факультет лінгвістики
Грудень 2003 – березень 2004 – школа круп'є “Split”
2007 – 2009 – Європейський Університет, факультет економіки та менеджменту

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ І ЗНАННЯ
Windows, MS Office, Internet – користувач
організація урочистих заходів,
досвід вирішення конфліктних ситуацій, спілкування з корпоративними клієнтами



ЗНАННЯ МОВ

англійська, російська вільно, українська рідна

ІНШЕ

Без шкідливих звичок, комунікабельна, відповідальна,наполеглива, стресостійка, цілеспрямована, є посвідчення водія.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: