Особисті дані приховані
Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1538143
Завідувач харчопереробним виробництвом
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Місто проживання:
- Львів
- Готовий працювати:
- Івано-Франківськ, Київ, Луцьк, Львів, Тернопіль, Ужгород, Чернівці
Контактна інформація
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Досвід роботи
Керівник відділу логістики
з 12.2018 по нині
(5 років 5 місяців)
Харчова промисловість
- координація та планування роботи виробництва, транспортного відділу відділу постачання та відділу збуту;
- управління системою логістики компанії (логістичні прогнози, плани, координація робіт по системам логістики, розробка і складання максимально допустимого бюджету на здійснення логістики, впроваджує логістичні системи на підприємстві);
- управління постачанням матеріального і технічного типу в компанії, а також закупівлями (планування закупівель, координація постачальників і їх пошук, укладання договорів на поставку, організація плану доставки та ін.);
- складання планів випуску продукції, контроль за тим, щоб продукція випускалася своєчасно, була високої якості і була проведена раціонально, організація заходів по присвоєння продукції сертифікатів і знаків якості;
- управління запасами на підприємстві, поточне обслуговування, оцінка витрат на запаси, інвентаризація та контроль за станом запасів;
- організація складської діяльності (визначення типів складів, і місця розташування, способів і технологій зберігання продукції);
- розподіл виробленої продукції (розробка каналів для розподілу і їх раціональності, управління продажами, координація прийому продукції, її доопрацювання і подальшої відправки);
- транспортування продукції і контроль за найбільш раціональними шляхами для доставки (оцінка тарифів на транспорт, дальність і відстань, шлях і дорога з точки зору логістики);
- організація обробки товарів на митниці (розмитнення, замитнення);
- управління основними ризиками в логістиці (страхування устаткування, транспортних засобів, продукції, заходи щодо збереження товарів і відповідальності перевізників);
- управління персоналом відділу .підбір та навчання.
досягнення:
- розроблення та впровадження складської системи обліку та прогнозу, що дозволила скоротити складські запаси на 80%.
Завідувач м’ясним виробництвом
з 03.2015 по 12.2018
(3 роки 9 місяців)
ТзОВ ТВК “Львівхолод”, Львів (виробництво та продаж харчових продуктів)
- організація, координація роботи і технологічний контроль круп’яного та м'ясного виробництва ;
- організація і контроль руху ТМЦ ;
- забезпечення випуску продукції в заданому асортименті і об’ємі;
- розроблення і впровадження нових продуктів в виробництво;
- контроль за якістю продукції і виходами, технологічними процесами, дотримання рецептур;
- аналіз і планування виробничого завдання в номенклатурі для виконання в повному об’ємі всього асортименту готової продукції;
- контроль за забезпечення виробничих підрозділів всіма необхідними матеріалами і обладнанням;
- контроль за своєчасним проведенням ТО та позапланових ремонтів виробничого обладнання;
- співпраця з контролюючими органами.
досягнення:
- зменшення трудових затрат на 12%
- проектування та запуск лінії обвалювання ВРХ та свиней;
- проектування та запуск цеху по виготовлення ковбас та копченостей;
- проектування та запуск лінії по пакуванню м'яса на базі автоматичного запайщика лотків “Нenkovaс”;
- розробив та впровадив проект по доставці в магазини м'ясних виробів в терморолах. проектування та запуск цеху для пакування цукру та круп;
- проектування та запуск лінії для смаження насіння та арахісу;
- являюсь членом робочої групи по впровадженню систему контролю якості ISO 9001:2008 та ISO 22000:2005 на виробництвах та НАССР (ХАССП) у на магазинах компанії.
Начальник відділу збуту
з 09.2007 по 03.2015
(7 років 6 місяців)
ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбіна", холдинг "хлібні Інвестиції", Івано-Франківськ (Виробництво та продаж хлібопекарських та кондитерських виробів)
- координація та планування роботи виробництва, транспортного відділу відділу постачання та відділу збуту
- планування, визначення, контроль та організація роботи відділу збуту, фірмової торгівлі, відділу виїзної торгівлі, експедиції комбінату, транспортного відділу;
- участь в організації взаємодії роботи виробничих цехів та структурних підрозділів з відділом збуту та експедицією комбінату;
- вивчення та аналіз ринків збуту,їх розвиток, моніторинг конкурентного середовища, ;
- організація збуту продукції підприємства, розроблення плану продаж та дистриб’юції продукції;
- забезпечення виконання відділом планів продаж, виконання бюджету відділу, планів реконструкції приміщень, обов’язків перед замовниками та постачальниками ;
- розроблення та реалізація комплексу заходів по просуванню продукції, розроблення та реалізація заходів, стимулюючих продажі ;
- контроль виконання фінансової дисципліни з боку контрагентів, забезпечення своєчасного надходження коштів за реалізовану продукцію;
- контроль реалізації комерційної політики компанії
- вчасний розрахунок з підрядниками за виконану роботу пов’язану з роботою відділу збуту;
- проведення переговорів з ключовими клієнтами компанії;
- аналіз та контроль ефективності торгової команди, маршрутизація;
- бюджетування витрат, контроль виконання бюджету відділу збуту;
- управління персоналом, підбір, адаптація та навчання персоналу та торгової команди, робота з персоналом на покращення економічних і фінансових результатів ;
- розроблення та впровадження асортиментної політики;
- участь у розробленні нових видів продукції та контролі якості продукції;
- розроблення цінового позиціонування, контроль ціноутворення;
- проведення тендерів з зовнішніми організаціями;
- документообіг, звітність.
Освіта
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького
Технологія зберігання, консервування та переробки мяс'а, Львів
Вища, з 1999 по 2003 (4 роки)
Київський державний університет харчових технологій
Інженер-механік машин та апаратів харчової промисловості (спеціалізація: хлібопекарська та кондитерська промисловість), Київ
Вища, з 1989 по 1996 (7 років)
Львівський технікум харчової промисловості
Технік-механік машин та апаратів харчової промисловості (спеціалізація: хлібопекарська та кондитерська промисловість)., Львів
Середня спеціальна, з 1985 по 1989 (4 роки)
Отримав диплом з відзнакою
Знання і навички
Знання мов
- Польська — просунутий
- Російська — вільно
- Німецька — початковий
- Англійська — початковий
Додаткова інформація
Вмію організувати якісну роботу виробництва;
Отримав:
- великий досвід роботи з персоналом та контролюючими органами;
- теоретичні та практичні знання в області харчового виробництва , проектування та запуск виробничих об’єктів будь-якої складності.
Вимогливий, легко сприймаю і вчусь новому.
Права водія категорії «В» ( навики водіння з 1988р.),
Закордонний паспорт.
Схожі кандидати
Начальник виробництва, завідуючий виробництвом, майстер цеху
Ужгород
Зав. виробництвом, начальник цеху (дільниці), сировар-технолог
Івано-Франківськ, Львів
,
ще 4 міста
Директор виробництва, зав. виробництвом, цехом
Київ, Біла Церква
Завідуючий виробництвом, завідувач складу, технолог з газації бананів (дозарювання)
45000 грн, Київ, Вишневе (Київська обл.)
Мастер смены, участка, производства, заведующий складом, экспедитор
Львів, Миколаїв
Зав. виробництвом харчового підприємства
Івано-Франківськ, Київ
,
ще 6 міст