- PRO
Олександр
Директор ресторана, керуючий мережею закладів
- Розглядає посади:
- Директор ресторана, керуючий мережею закладів, Адміністратор
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 40 років
- Місто:
- Дніпро
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/1585637/
Досвід роботи
Керуючий паба
з 08.2016 по 08.2018
(2 роки)
Паб "TIME", Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
- Планування бюджету;
- Розробка акцій для збільшення товарообігу;
- Постановка цілей для рекламного директора, бар менеджера і бренд шефа, контроль виконання;
- Опрацювання, прорахунок і впровадження новинок кухні, з категорії основні страви меню, бізнес ланчі, сніданки, сезонні пропозиції.
- Опрацювання коктейлів, підбір інгредієнтів і ціноутворення;
- Щомісячний моніторинг конкурентів з метою оцінки, вивчення трендів (тенденцій);
Ведення ефективної кадрової політики;
- Account-менеджер. Ведення соціальної мережі instagram @pubtime. Підготовка контенту. Просування акаунта;
- Event-менеджер. Організація вечірок. Підбір артистів. Вибір підрядників (звук, світло, фото, аніматори, декорації). Створення сценарію вечірки, конкурсної програми;
- Раціоналізатор. Розробка нової системи документообігу та обліку, Розробка табеля обліку робочого часу. Внесення пропозицій щодо зміни програми обліку складу "Smart cafe", пропозиція більш функціональних аналогів
Заступник директора
з 03.2014 по 03.2016
(2 роки)
ТОВ "Тести Фуд" ресторан KFC, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
- Навчання в корпорації YAM Restaurants Brands. Сертифікат міжнародного рівня на посаду заступник керуючого.
- Участь у відкритті першого ресторану KFC в ТРЦ Мост-Сіті в (серпень 2014р.)
- Участь у відкритті третього ресторану KFC вул.Глинки 19 (серпень 2015р.)
- Навчання співробітників, проведення семінарів, лекцій на тему стандартів роботи на сервісі.
- Мотивація співробітників на досягнення цільових показників.
- Контроль і підтримування технологічних процесів виробництва.
- Забезпечення нормальної роботи обладнання.
- Контроль дотримання правил техніки безпеки та санітарних норм.
Керуючий рестораном
з 04.2011 по 11.2012
(1 рік 7 місяців)
Пузата Хата Мост-сіті, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
- Реалізація проєкту зі збільшення середнього чека (приріст виручки за рік роботи на 10%)
- Проведення семінарів для адміністративного складу на теми "лідерство або ефект матрьошки", "як вирішити будь-яку проблему".
- Планування, організація, ефективне управління рестораном в рамках встановленої політики;
- Контроль дотримання чинних Правил і Норм;
- Управління прибутком (планування бюджету, оптимізація витрат);
- Управління та координація роботи персоналу;
- Розробка і впровадження процесів і програм збільшення товарообігу;
- Реалізація маркетингових заходів;
- Контроль виконання стандартів компанії щодо якості продукції, рівня сервісу;
- Координація технологічних процесів;
- Контроль санітарно-технічного стану;
- Робота із зовнішніми контролюючими органами;
- Підготовка звітності про виробничу діяльність;
- Підготовка та виконання завдань відповідно до місії та стратегії компанії.
Освіта
Національна металургійна академія України
Механіко-машинобудівельний, Дніпро
Вища, з 2002 по 2007 (5 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Тренінг: Управління особистою ефективністю, тайм-менеджмент Автор Ефективні системи
2012
Тренінг: HR для готелів і ресторанів: бюджет, підбір, адаптація, оцінка. Автор Борис Шевельов
2017
Тренінг: Ресторанний маркетинг. Автор Борис Шевельов
2018
Знання і навички
- MS Office
- 1С
- Організація заходів
- Ораторські здібності
- Здатність до навчання
- Зосередженість
Додаткова інформація
Особисті якості
- Високий рівень відповідальності за прийняті рішення
- Стратегічний склад розуму
- Наполегливість
- Комунікабельність
Схожі кандидати
-
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Дніпро, Київ , ще 7 міст -
Керуючий мережею закладів харчування
50000 грн, Дніпро, Запоріжжя , ще 2 міста -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Дніпро, Київ , ще 4 міста -
Керуючий
35000 грн, Дніпро -
Керуючий кафе
25000 грн, Дніпро -
Керуючий, заступник керуючого, адміністратор
30000 грн, Дніпро