• PRO

Олександр

Директор ресторана, керуючий мережею закладів

Розглядає посади:
Директор ресторана, керуючий мережею закладів, Адміністратор
Вид зайнятості:
повна
Вік:
40 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий паба

з 08.2016 по 08.2018 (2 роки)
Паб "TIME", Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

- Планування бюджету;
- Розробка акцій для збільшення товарообігу;
- Постановка цілей для рекламного директора, бар менеджера і бренд шефа, контроль виконання;
- Опрацювання, прорахунок і впровадження новинок кухні, з категорії основні страви меню, бізнес ланчі, сніданки, сезонні пропозиції.
- Опрацювання коктейлів, підбір інгредієнтів і ціноутворення;
- Щомісячний моніторинг конкурентів з метою оцінки, вивчення трендів (тенденцій);
Ведення ефективної кадрової політики;
- Account-менеджер. Ведення соціальної мережі instagram @pubtime. Підготовка контенту. Просування акаунта;
- Event-менеджер. Організація вечірок. Підбір артистів. Вибір підрядників (звук, світло, фото, аніматори, декорації). Створення сценарію вечірки, конкурсної програми;
- Раціоналізатор. Розробка нової системи документообігу та обліку, Розробка табеля обліку робочого часу. Внесення пропозицій щодо зміни програми обліку складу "Smart cafe", пропозиція більш функціональних аналогів

Заступник директора

з 03.2014 по 03.2016 (2 роки)
ТОВ "Тести Фуд" ресторан KFC, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

- Навчання в корпорації YAM Restaurants Brands. Сертифікат міжнародного рівня на посаду заступник керуючого.
- Участь у відкритті першого ресторану KFC в ТРЦ Мост-Сіті в (серпень 2014р.)
- Участь у відкритті третього ресторану KFC вул.Глинки 19 (серпень 2015р.)
- Навчання співробітників, проведення семінарів, лекцій на тему стандартів роботи на сервісі.
- Мотивація співробітників на досягнення цільових показників.
- Контроль і підтримування технологічних процесів виробництва.
- Забезпечення нормальної роботи обладнання.
- Контроль дотримання правил техніки безпеки та санітарних норм.

Керуючий рестораном

з 04.2011 по 11.2012 (1 рік 7 місяців)
Пузата Хата Мост-сіті, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

- Реалізація проєкту зі збільшення середнього чека (приріст виручки за рік роботи на 10%)
- Проведення семінарів для адміністративного складу на теми "лідерство або ефект матрьошки", "як вирішити будь-яку проблему".
- Планування, організація, ефективне управління рестораном в рамках встановленої політики;
- Контроль дотримання чинних Правил і Норм;
- Управління прибутком (планування бюджету, оптимізація витрат);
- Управління та координація роботи персоналу;
- Розробка і впровадження процесів і програм збільшення товарообігу;
- Реалізація маркетингових заходів;
- Контроль виконання стандартів компанії щодо якості продукції, рівня сервісу;
- Координація технологічних процесів;
- Контроль санітарно-технічного стану;
- Робота із зовнішніми контролюючими органами;
- Підготовка звітності про виробничу діяльність;
- Підготовка та виконання завдань відповідно до місії та стратегії компанії.

Освіта

Національна металургійна академія України

Механіко-машинобудівельний, Дніпро
Вища, з 2002 по 2007 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінг: Управління особистою ефективністю, тайм-менеджмент Автор Ефективні системи

2012

Тренінг: HR для готелів і ресторанів: бюджет, підбір, адаптація, оцінка. Автор Борис Шевельов

2017

Тренінг: Ресторанний маркетинг. Автор Борис Шевельов

2018

Знання і навички

  • MS Office
  • Організація заходів
  • Ораторські здібності
  • Здатність до навчання
  • Зосередженість

Додаткова інформація

Особисті якості

- Високий рівень відповідальності за прийняті рішення
- Стратегічний склад розуму
- Наполегливість
- Комунікабельність

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: