Тетяна

Менеджер проектов, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Євпаторія, Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
КОСТЮК ТЕТЯНА ВІКТОРІВНА


Телефон мобільний: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ОСВІТА
2007 – 2012 р. - Львівський національний аграрний університет, економічний факультет, отримала ступінь магістра з менеджменту організацій та адміністрування і отримала диплом з відзнакою.
ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
Вересень 2012-червень 2013 –викладач відділення бухгалтерського обліку Млинівського державного технолого-економічного коледжу
ЗНАННЯ МОВ

Українська – рідна; російська – вільно; англійська-середній рівень, французька- зі словником.
Особисті якості: логічне мислення, аналітичні здібності, висока працездатність, знання основ ділового спілкування, знання основ ділового етикету, комунікабельність, стресостійкість, креативність, відповідальність, пунктуальність, уважність, принциповість, вміння працювати в команді, вміння вирішувати конфліктні ситуації, працювати на поставлену мету.
Додаткові відомості: є автором кількох статей в місцевих періодичних виданнях, співавтором наукової праці в галузі економіки в фаховому виданні і переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в 2011р.




Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: