Резюме від 16 вересня 2020

Валерий

Керівник виробництва, технічний директор, начальник цеху, механік

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний державний інспектор

з 04.2014 по нині (10 років 1 місяць)
Управління Держпрапці у Рівненській області, Рівне (наглядова)

Завдання та обов'язки. Здійснює контроль за дотриманням на підприємствах, в установах і організаціях незалежно від форм власності чинного законодавства, правил, стандартів, норм, положень, інструкцій з охорони праці, виробничої санітарії, протипожежного стану та охорони навколишнього середовища, за наданням працівникам встановлених пільг і компенсацій при праці . Проводить нагляд за станом проектів будівництва (реконструкції, технічного переоснащення) підприємств і виробничих об'єктів, розробок нових технологій, засобів виробництва, засобів колективного та індивідуального захисту працюючих та відповідності їх нормативним актам про охорону праці.

Бере участь у прийнятті в експлуатацію виробничих об'єктів. Здійснює контроль за наявністю і виконанням проектів ведення робіт по геологічному вивченню надр, розробки родовищ корисних копалин і будівництва підземних споруд, заходів щодо запобігання та усунення шкідливого впливу гірничих робіт на будівлі і споруди, а також своєчасності передачі корисних копалин для промислового освоєння. Контролює дотримання порядку зберігання, транспортування, використання і обліку отруйних, вогненебезпечних та шкідливих речовин.
Обробка і впроваджує систему управління охороною праці відповідно до законодавчих та нормативних актів. Знайомить під розпис працівників з умовами праці, а також з пільгами та компенсаціями, що належить отримувати працівникові за шкідливі умови праці. Здійснює нагляд за своєчасним забезпеченням працівників спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту і утриманням їх відповідно до правил, а також забезпеченістю робітників інструментом за професіями та видами робіт.

Директор з виробництв

з 06.2011 по 09.2012 (1 рік 3 місяці)
УкрТехноФос, ТОВ, Рівне (Сільське господарство, агробізнес)

1. Керує роботою з оперативного регулювання процесу виробництва, спрямованого на забезпечення ритмічного випуску продукції відповідно до плану і договорами поставки при дотриманні стандартів і технічних умов на її якість.
2. Координує роботу функціональних і виробничих підрозділів з оперативних питань, пов'язаних з виробничою діяльністю підприємства, вживає заходів щодо забезпечення ритмічності календарних планів виробництва, запобігання та усунення порушень ходу виробничого процесу.
3. Забезпечує розробку бізнес-планів і календарних графіків випуску продукції на підприємстві і в його підрозділах.
4. Організовує контроль за забезпеченням виробництва технічною документацією, устаткуванням, інструментом, матеріалами, комплектуючими виробами, транспортом, вантажно-розвантажувальними засобами тощо, а також за здійсненням підготовки виробництва нових видів продукції.
5. Забезпечує ведення виробничо-оперативної документації на підприємстві, організації збору, обробки та накопичення оперативної інформації з питань виробничої діяльності підприємства, розробка і впровадження заходів щодо зниження непродуктивних витрат, підвищення продуктивності праці та ефективності виробництва.
6. Бере участь у роботі по: розробка довгострокових програм розвитку виробництва, розгляду та погодження проектів виробничих одиниць, що будуються і реконструюються, аналізу техніко-економічних показників роботи і результатів фінансово-господарської діяльності підприємства, проведення заходів щодо вдосконалення структури управління, визначення потреби в матеріально-технічних ресурсах; розробка заходів по економії матеріальних ресурсів.
7. Розглядає і погоджує представлені виробничими підрозділами розрахунки потреб в обладнанні і матеріалах.
8. Контролює виконання заходів щодо поліпшення організації виробництва, дотримання технологічної дисципліни і правил з охорони праці.
9. Організовує розробку положень про підрозділи та посадових інструкцій працівників.
10. Забезпечує ведення та своєчасне подання встановленої документації та звітності.
11. Знає і виконує вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.

Началник цеха, директор фірми

з 09.2009 по 04.2011 (1 рік 7 місяців)
ТОВ фірма «Агрохімпак», Рівне (Сільське господарство, агробізнес)

Визначає, формулює, планує, здійснює і координує всі види діяльності підприємства.
Визначає напрями розвитку підприємства у формуванні цінової, кредитно - банківської, податкової та страхової політики, соціальної та зовнішньоекономічної діяльності. .
Забезпечує відповідність продукції кращих зразків з метою задоволення потреб замовників і споживачів у відповідних видах продукції, підвищення продуктивності праці, ефективності виробництва і якості продукції на основі широкого впровадження нової техніки, організації праці, виробництва і управління, удосконалення господарського механізму.
Спрямовує діяльність персоналу на досягнення високих економічних та фінансових результатів.
Забезпечує виконання підприємством програми оновлення продукції, планів капітального будівництва, обов'язків перед постачальниками, замовниками і банками.
Вживає заходів щодо забезпечення підприємства кваліфікованими кадрами, найкращого використання безпечних і сприятливих умов праці, дотримання вимог законодавства про охорону навколишнього середовища.
Здійснює заходи із соціального розвитку колективу підприємства, забезпечує розроблення, укладення і виконання колективного договору, проводить роботу щодо зміцнення трудової і виробничої дисципліни, сприяє розвитку творчої ініціативи і трудової активності працівників.
Забезпечує поєднання економічних і адміністративних методів керівництва, матеріальних і моральних стимулів підвищення ефективності виробництва, а також посилення відповідальності кожного працівника за доручену йому справу.
Вирішує всі питання в межах наданих йому прав, доручає виконання окремих організаційно - господарських функцій іншим посадовим особам: заступникам керівника, керівникам виробничих підрозділів підприємства.
Здійснює заходи щодо соціального захисту колективу підприємства, забезпечення і збереження зайнятості працівників.
Представляє підприємство в органах державної влади і у взаємовідносинах з партнерами.

Начальник зміни

з 07.1998 по 09.2009 (11 років 2 місяці)
ПАТ Рівнеазот, Рівне (Сільське господарство, агробізнес)

Управління зміною в кількості 12чол., Ведення технологічного процесу очищення повітря, компресію повітря, процесу конверсії (окислення аміаку), абсорбції оксидів азоту, складування азотної кислоти і відпуск готової продукції, відповідно до норм технологічного регламенту. Ведення інструктажів, виписка наряд-допусків на ремонтні роботи. Здача обладнання в ремонт і приймання з ремонту

Освіта

Киевский национальный технический университет Украины ( Киевский полетехнический инстетут)

Химический ф-т, химик-технолог, Киев
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

Грабовський Валерій Петрович
Народився 9 березня 1978р. в Рівне
Домашня адреса: с. Ставки,Рівненського р-ну.
Телефон: мобільний- [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Утворення:
Навчався в Київському технічному університеті України (Київський політехнічний інститут).
Отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Хімічна технологія та інженерія».
Отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Хімічна технологія неорганічних речовин» і отримав кваліфікацію інженера-технолога

Робота:
16.07.1998р.- ВАТ «Рівнеазот» - професія машиніста компресорного устаткування цеху слабкому азотної кислоти.
01.05.2002р. - Переведений в цех Аміак-3 на посаду начальника зміни. Управління зміною в кількості 10 чол., Ведення технологічного процесу ректифікації аміаку згідно норм технологічного регламенту.
01.05.2004р. - Переведений в цех слабкому азотної кислоти на посаду начальника зміни .Керування зміною в кількості 12чол., Ведення технологічного процесу очищення повітря, компрессирования повітря, процесу конверсії (окислення аміаку), абсорбції оксидів азоту, складування азотної кислоти і відпуск готової продукції, відповідно до нормами технологічного регламенту. Ведення інструктажів, виписка наряд-допусків на ремонтні роботи. Здавання обладнання в ремонт і приймання з ремонту.
01.10.2009р.- Прийнятий Начальником цеху ТОВ фірма «Агрохімпак». Обов'язки, обов'язки: Ведення робіт по реконструкції приміщення, ремонтні роботи, Виробництво оргонічно- мінеральних добрив (рідких), розфасовка засобів захисту рослин і добрив, контроль за якістю продукції, забезпечення сировиною і упаковкою. Розробка нових видів товарів, упаковки, собівартості, знаходження здешевлення собівартості продукції. Автоматизація процесів виробництва.
01.10.2010р.- Переведений на посаду Директора фірми «Агрохімпак».
07.06.2011р.-прийнятий на роботу директором по виробництву ТОВ «УкрТехноФос».
14.09.2012р.- звільнився за згодою двох сторін.
01.04.2014р.- головний державний інспектор з охорони праці Управління Держпраці у Рівненській області.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: