Резюме від 14 листопада 2022

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1881085

Менеджер, начальник отделения, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Чернівці
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів, Чернівці

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Чернівецький Національний Університет ім. Ю.Федьковича

Економічний факультет, кафедра “Фінанси та кредит”, м. Чернівці
Вища, з 1997 по 2002 (4 роки 10 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Windows САПР Графічні редактори MS Paint Операційні системи Банківські програми ОДБ АБС БАРС Електронна таблиця

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е

Дмитричук Світлана Петрівна
Контактні дані:
Мобільний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Місце проживання: м. Чернівці
Досвід роботи, професійні навики:
Грудень 2001 р. – серпень 2002 р. стажування на посаді кредитного експерта у секторі мікрокредитування в Україні (німецька консультаційна група IPC) в Чернівецькій ОД АППБ «Аваль». Обов’язки та навики:
формування кредитного портфелю – самостійний пошук, залучення клієнтів для кредитування (СПД), аналітика – збір та аналіз фінансових даних підприємців та підприємств, оцінка застави та платоспроможності клієнта, затвердження;
документарне (в т.ч. нотаріальне) оформлення документів по кредиту, післяпродажне супроводження кредитів, формування довгострокових партнерських відносин із клієнтами.
Вересень 2002 р. –червень 2007 – кредитний експерт відділу мікрокредитування Чернівецької ОД АППБ «Райффайзен Банк Аваль» – Обов’язки та навики: :
формування кредитного портфелю – самостійний пошук, залучення клієнтів для кредитування (СПД);
аналітика – збір та аналіз фінансових даних підприємців та підприємств, оцінка застави та платоспроможності клієнта, затвердження;
документарне (в т.ч. нотаріальне) оформлення документів по кредиту;
післяпродажне супроводження кредитів, формування довгострокових партнерських відносин із клієнтами;
продаж страхових продуктів – страхування заставного майна та життя позичальника.
Липень 2007 – травень 2012 на посаді начальників відділень АТ «УкрСиббанк» Чернівецького РУ (BNP Paribas). Обов’язки та навики:
пошук, залучення та подальше обслуговування клієнтів – фізичних осіб, підприємців, юридичних осіб на предмет надання повного спектру банківських послуг: кредитування, відкриття рахунків, зарплатні проекти, інше.
супроводження проблемної кредитної заборгованості – погашення проблемних кредитів, пошук схем реструктуризації;
продаж страхових продуктів (СК «АКСА») – страхування заставного майна та життя позичальника, а також вільне залучення клієнтів для продажу страхових продуктів (автоцивілка, каско, страхування нерухомості);
забезпечення роботи відділення – прибутковість, обслуговування клієнтів, кадрові питання, господарські питання.
Лютий 2013 – по сьогодні на посаді начальника відділення ПАТ «КБ «Надра» Чернівецького РУ. Обов’язки та навики:
пошук, залучення та подальше обслуговування клієнтів – фізичних осіб, підприємців, юридичних осіб на предмет надання повного спектру банківських послуг: залучення депозитів, клієнтів на кредитування, відкриття рахунків, зарплатні проекти, інші карткові продукти.
супроводження проблемної кредитної заборгованості – погашення проблемних кредитів, пошук схем реструктуризації;
забезпечення роботи відділення – прибутковість, обслуговування клієнтів, кадрові питання, господарські питання.
Особисті навики:
На вказаних посадах отримала навики фінансового аналітика, формування та супроводження клієнтського портфелю, навики ведення переговорів, а також навики керування колективом, формування команди до 15 чол., постановка та контроль задач.
По напряму залучення клієнтів проводились зустрічі з керівниками фірм з метою залучення підприємств на обслуговування, а також з приводу проведення презентацій продуктів банку для персоналу, розміщення в них рекламної продукції. Виступи на масових зібраннях (проведення акції для залучення нових клієнтів, зокрема зарплатних проектів) з метою пропаганди банківських продуктів.
Досвід роботи з комп’ютером:
операційні системи: Windows.
програми (професійно): текстові та графічні редактори (Word, Paint), електронні таблиці (Exel), банківські програми (ОДБ, SAP, Riteil, Bars), пошукові та ін.
Навчання:
1997-2002 рр. Навчання в Чернівецькому Національному Університеті ім. Ю.Федьковича на економічному факультеті на кафедрі “Фінанси та кредит”.
Рекомендації:
Керуючий групою відділень АТ «УкрСиббанк» Городенський Андрій Васильович: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Інші особисті дані:
Дата та місце народження – 03 вересня 1979 року, м. Чернівці.
Сімейний стан – одружена, 1 дитина – син 9 років.
Авто, водійські права – є.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: