Резюме від 14 листопада 2022 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2030058

Руководитель подразделения, проекта, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Чернівці
Готовий працювати:
Дистанційно, Чернівці

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник отделения

з 11.2001 по 08.2013 (11 років 9 місяців)
Банки (финансы и кредитование)

Обеспечение работы отделения: привлечение и сопровождение клиентов, работа с персоналом, выполнение плановых показателей.

Освіта

Черновицкий национальный университетт

Финансы и кредит, Черновцы
Вища, з 1997 по 2002 (4 роки 9 місяців)

С отличием не училась, но после защиты диплома предложили остаться на кафедре - отказалась, поскольку на тот момент уже более полугода работала в банке Аваль.

Знання і навички

MS Excel MS Word Windows САПР Графічні редактори MS Paint Операційні системи Банківські програми ОДБ АБС БАРС Електронна таблиця

Додаткова інформація

Дмитричук Світлана Петрівна
Контактні дані:
Мобільний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Місце проживання: м. Чернівці

Досвід роботи, професійні навики:
Грудень 2001 р. – серпень 2002 р. стажування на посаді кредитного експерта у секторі мікрокредитування в Україні (німецька консультаційна група IPC) в Чернівецькій ОД АППБ «Аваль».
Вересень 2002 р. –червень 2007 – кредитний експерт відділу мікрокредитування Чернівецької ОД АППБ «Райффайзен Банк Аваль»
Липень 2007 – травень 2012 на посаді начальників відділень АТ «УкрСиббанк» Чернівецького РУ (BNP Paribas)
Лютий 2013 – серпень 2013 на посаді начальника відділення ПАТ «КБ «Надра» Чернівецького РУ
Обов’язки та навики: На вказаних посадах отримала навики фінансового аналітика, формування та супроводження клієнтського портфелю, навики ведення переговорів, а також навики керування колективом, формування команди до 15 чол., постановка та контроль задач.
По напряму залучення клієнтів проводились зустрічі з керівниками фірм з метою залучення підприємств на обслуговування, а також з приводу проведення презентацій продуктів банку для персоналу, розміщення в них рекламної продукції. Виступи на масових зібраннях (проведення акції для залучення нових клієнтів, зокрема зарплатних проектів) з метою пропаганди банківських продуктів.
Досвід роботи з комп’ютером:
-операційні системи: Windows.
-програми (професійно): текстові та графічні редактори (Word, Paint), електронні таблиці (Exel), банківські програми (ОДБ, SAP, Riteil, Bars), пошукові та ін.

Навчання:
1997-2002 рр. Навчання в Чернівецькому Національному Університеті ім. Ю.Федьковича на економічному факультеті на кафедрі “Фінанси та кредит”.

Рекомендації:Керуючий групою відділень АТ «УкрСиббанк» Городенський Андрій Васильович: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші особисті дані:Дата та місце народження – 03 вересня 1979 року, м. Чернівці.
Сімейний стан – одружена, 1 дитина – син 9 років.
Авто, водійські права – є.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: