Резюме від 6 листопада 2018 PRO

Козачук Зореслава

Операційний менеджер, керівник, директор, заст. керівника

Повна зайнятість.

Вік:
34 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Супервайзер відділу продаж

з 12.2017 по нині (11 місяців)
консалтингова компанія «HRPro», Львів (готельно-ресторанний бізнес)

- активні продажі послуг та продуктів компанії (здійснення холодних дзвінків, консультація клієнтів);
- ведення клієнтської бази у БІТРІХ 24 (CRM) аналіз угод і т. д.;
- планування відділу продаж , прийом та роз приділення вхідних та вихідних дзвінків між менеджерами з продажу;
- створення угод (супровід та консультація VIP клієнтів);
- систематизація продажу послуг та продуктів компанії (брифінги, чек листи, цілі, пріоритети, дедлайн);
- пошук та залучення нових клієнтів та робота з існуючою клієнтською базою;
- планування та виконання планових показників відділом продаж.

Менеджер (администратор) ресторану

з 09.2016 по нині (2 роки 2 місяці)
ресторан східної кухні (Wok&Sushi), Львів (Ресторани/ Кафе-бари/ Фаст-фуди/ Готелі/ Розважальні комплекси)

- участь і організація у відкритті закладу;
- організація та контроль роботи закладу на зміні;
- організація та контроль взаємодії між кухнею та залом;
- розробка та впровадження нових страв в меню (калькуляція);
- підбір, навчання та оцінка якості роботи персоналу (певний період виконувала обов'язки HR-менеджера);
- розробка навчальної програми для працівників (меню навчання,стандарти обслуговування,тренінги), організація контролю якості роботи та знань (практичні, теоретичні (тести, КЛН);
- дотримання стандартів обслуговування компанії та контролю їх виконання, розробка і впровадження посадавих інструкцій та ЧЕК листів ;
- проведення інвентаризації та збереження ТМЦ;
- робота з постачальниками, замовленню товару та продуктів, супутніх товарів, хімії тощо;
- контроль за дотриманням працівниками санітарно-технічних вимог закладу;
- робота з програмою обліку АББАК та касовим апаратом "Марія 3000";
- робота з гостями закладу, вирішення конфліктних ситуацій;
- взаємодія з контролюючими органами.

Менеджер ресторану

з 11.2013 по 06.2016 (2 роки 7 місяців)
ресторан "Українські страви", Львов (Ресторани/ Кафе-бари/ Фаст-фуди/ Готелі/ Розважальні комплекси)

- організація та контроль роботи закладу на зміні;
- розробка та впровадження нових страв в меню (технологічні та калькуляціїні карти), розробка сезонного меню
- організація та контроль взаємодії між кухнею та залом;
- організація роботи працівників закладу;
- контроль роботи працівників закладу та якості готової продукції;
- контроль за дотриманням працівниками стандартів компанії, та санітарно-технічних вимог закладу;
- розробка мотиваційних програм та навчальних программ для працівників;
- робота з програмою 1с ФРОНТ; D2;
- ведення звітності ресторану;
- організація навчання працівників;
- аналіз ефективності роботи закладу;
- робота з постачальниками;
- робота з гостями ресторану, вирішення конфліктних ситуацій;
- взаємодія з контролюючими органами та мережевим аудитом.

Керівник (директор закладу)

з 04.2013 по 11.2013 (7 місяців)
кафетерій "Coffee to go", Львов (Ресторани/ Кафе-бари/ Фаст-фуди/ Готелі/ Розважальні комплекси)

- контроль за виробничо-господарською діяльністю підприємства
- ведення звітності підприємства
- облік у системі РБК 1с8
- підбір, навчання, адаптація та оцінка якості роботи персоналу
- розробка та впровадження нових страв в меню (технологічні та калькуляціїні карти), розробка сезонного меню
- робота по замовленню поштучного товару, а також супутніх товарів, хімії тощо (робота з постачальниками)
- аналіз ефективності роботи підприємства
- моніторинг та впровадження фінансових показників: план продаж, збільшення середнього чеку, мінімізація витратної частини бюджету
- розрахунок і замовлення н/ф, продуктів на підприємство, контроль поставок і якість продукції та товару (сертифікати якості та посвідчення), терміни зберігання та принципи ротації продуктів, списання продуктів
- проведення інвентаризації на підприємстві
- контроль якості готових страв та напої та їх відповідність до асортименту меню
- дотримання стандартів обслуговування компанії та контролю їх виконання
- розробка і впровадження посадавих інструкцій та ЧЕК листів
- дотримання санітарних норм та правил трудової дисципліні
- взаємодія з контролюючими органами
- робота з гостями закладу, вирішення конфліктних ситуацій

Адмінстратор закладу

з 10.2012 по 04.2013 (6 місяців)
кафе-бістро "Містечко" (українська кухня), Львов (Ресторани/ Кафе-бари/ Фаст-фуди/ Готелі/ Розважальні комплекси)

- участь і організація у відкритті кафе
- організація роботи закладу (організація, виробництво, реалізація, обслуговування);
- робота з постачальниками;
- організація роботи працівників: бару, залу, кухні;
- облік та контроль роботи підприємства;
- ведення звітності підприємства;
- організація контролю якості роботи працівників та якості готової продукції;
- пошук і підбір персоналу, проведення співбесід.

Керівник (директор закладу)

з 01.2012 по 10.2012 (9 місяців)
Чікен Хат, Львов (Ресторани/ Кафе-бари/ Фаст-фуди/ Готелі/ Розважальні комплекси)

- організація роботи закладу(робота з постачальниками, виробництво, реалізація, обслуговування)
- організація роботи працівників залу (офіціанти), бару, кухні, складу, постачання
- облік та контроль роботи підприємства
- ведення звітності підприємства
- організація контролю якості роботи працівників та якості готової продукції
- розробка і впровадження посадавих інструкцій та ЧЕК листів
- організація доставки сировини та товару на підприємство
- робота з внутрішньою програмою обліку PROFIT
- ведення звітності ресторану
- ведення кадрового діловодства
- підбір, навчання, адаптація персоналу згідно стандартів компанії
- організація навчання працівників
- планування затрат та продаж
- аналіз ефективності роботи підприємства
- організація роботи з контролюючими органами
- контроль за дотриманням стандартів компанії
- пошук і підбір персоналу, проведення співбесід.
- впевнений користувач ПК, R-Keeper;

Менеджер ресторану

з 07.2010 по 12.2011 (1 рік 5 місяців)
СушиЯ, Львов (Ресторани/ Кафе-бари/ Фаст-фуди/ Готелі/ Розважальні комплекси)

- ПЕРВИННІ ОБОВ'ЯЗКИ: організація роботи закладу(робота з постачальниками, виробництво, реалізація, обслуговування)
- організація роботи працівників залу (офіціанти), бару,суши бару, кухні, складу, постачання
- облік та контроль роботи підприємства
- ведення звітності підприємства
- ВТОРИННІ ОБОВ'ЯЗКИ: HR-менеджер регіону Львів (ведення кадрового діловодства, підбір, навчання та адаптація персоналу згідно корпоративних стандартів)
- організація контролю якості роботи працівників та якості готової продукції
- організація доставки сировини та товару на підприємство
- робота з 1с Підприємство (1с7 та 1с8 ); R-Keeper
- ведення звітності ресторану
- організація навчання працівників
- планування затрат та продаж
- підвищення середнього чеку
- аналіз ефективності роботи підприємства
- організація роботи з контролюючими органами
- контроль за дотриманням стандартів компанії
- участь і організація у відкритті ресторану східної кухні

Керівник (менеджер закладу)

з 11.2007 по 11.2009 (2 роки)
"New York Street Pizza" (американська і європейська кухні), Львов (підприємство громадського харчування)

- організація роботи закладу(постачання, виробництво,реалізація,обслуговування)
- організація роботи працівників залу,бару, кухні,складу,постачання
- облік та контроль роботи підприємства
- ведення звітності підприємства
- організація контролю якості роботи працівників та якості готової продукції
- організація доставки сировини та товару на підприємство
- пошук і підбір персоналу, проведення співбесід.

Старший бармен, баріста

з 09.2005 по 10.2007 (2 роки 1 місяць)
"Пузата Хата", Львов (Ресторани/ Кафе-бари/ Фаст-фуди/ Готелі/ Розважальні комплекси)

- участь у відкритті першого ресторану швидкого харчуванняу Львові
- організація обслуговування відвідувачів
- організація роботи працівників бару
- ведення звітності і обліку бару- навчання нових працівників
- робота з касовим апаратом"Марія 3000"

Працівник бару, баріста

з 09.2002 по 09.2005 (3 роки)
pizza "MANHATTAN", Львов (Ресторани/ Кафе-бари/ Фаст-фуди/ Готелі/ Розважальні комплекси)

- участь у відкритті закладу у Львові
- організація обслуговування відвідувачів
- робота з касовим апаратом"ЕККА

Працівник бригади ресторану

з 10.1999 по 01.2000 (3 місяці)
"McDonald's", Львов (Ресторани/ Кафе-бари/ Фаст-фуди/ Готелі/ Розважальні комплекси)

- участь у відкритті першого ресторану швидкого обслуговування у Львові
- організація обслуговування відвідувачів
- дотримання стандартів компанії


Освіта

Львівський інститут економіки і туризму

Менеджмент і управління ПГХ, контроль технології та інженерії , спеціаліст, Львів
Вища, з 09.2003 по 09.2005 (2 роки)

Львівський економічний бізнес-коледж

Харчова технологія та інженерія, бакалавр, Львів
Незакінчена вища, з 09.1999 по 09.2003 (4 роки)


Професійні та інші навички

Навички роботи з комп’ютером
володіння компьютером на рівні в впевненого користувача :
- офісні програми,
- інтернет,
- знання 1С: Підприємство 8.2; R-Keeper;
- програми обліку - PROFIT; Айко;
- програма АБАК


Знання мов

  • Польська — середній
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: