- PRO
Особисті дані приховані
Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1959591/
Керівник мережі, ревізор, директор ресторану, фінансовий менеджер (HoReCa)
- Вид зайнятості:
- повна
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Досвід роботи
Керівник пекарень
з 11.2023 по нині
(1 рік 5 місяців)
Роздрібна торгівля
- управління операційною діяльністю пекарень;
- розробка та впровадження нових борошняних та кондитерських виробів;
- підбір, навчання та оцінка якості роботи персоналу, кадрове діловодство (HR-менеджер);
- розробка навчальної програми для працівників (меню навчання, стандарти обслуговування, тренінги),
організація контролю якості роботи та знань (практичні, теоретичні (тести, КЛН);
- розробка та впровадження стандартів обслуговування компанії та контролю їх виконання, та посадових
інструкцій та ЧЕК листів;
- проведення інвентаризації та збереження ТМЦ;
- робота з постачальниками, розрахунок і замовлення н/ф, продуктів на підприємство, контроль постачання
і якість продукції та товару (сертифікати якості та посвідчення), терміни зберігання та принципи ротації
продуктів, списання продуктів;
- контроль за дотриманням санітарно-технічних вимог до виробничих та торгових зон підприємства, а також
працівників підприємства згідно HACCP
- робота з програмою обліку Poster, управлінський, фінансовий облік, знання та дотримання касової
дисципліни (ведення готівкових і безготівкових операцій),
- звітність підприємства;
- моніторинг та впровадження фінансових показників: план продаж, збільшення середнього чеку, мінімізація
витратної частини бюджету;
- планування затрат та продаж;
- аналіз ефективності роботи підприємства;
- взаємодія з контролюючими органами.
Керівник магазину
з 12.2021 по 03.2022
(3 місяці)
магазин одягу, Львів (Роздрібна торгівля)
- організація роботи продавців-консультантів, контроль якості роботи;
- допомога у виборі товарів покупцям;
- ведення касової документації та документації магазину;
- формування звітів;
- проведення переобліків;
- розміщення товарів згідно планограми;
- управління персоналом (підбір, навчання, адаптація).
Керівник ресторану (директор)
з 06.2019 по 11.2021
(2 роки 5 місяців)
ресторан «Burger & pizza», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
- управління операційною та фінансовою діяльністю закладу, а також організація та контроль роботи закладу;
- організація та контроль взаємодії між виробничими підрозділами та сервісом, контроль складських приміщень;
- розробка та впровадження нових страв в меню (калькуляція);
- підбір, навчання та оцінка якості роботи персоналу, кадрове діловодство (HR-менеджер);
- розробка навчальної програми для працівників (меню навчання, стандарти обслуговування, тренінги), організація контролю якості роботи та знань (практичні, теоретичні (тести, КЛН);
- дотримання стандартів обслуговування компанії та контролю їх виконання, розробка і впровадження посадових інструкцій та ЧЕК листів;
- проведення інвентаризації та збереження ТМЦ;
- моніторинг та впровадження фінансових показників: план продаж, збільшення середнього чека, мінімізація витратної частини бюджету;
- робота з постачальниками, розрахунок і замовлення н/ф, продуктів на підприємство, контроль постачання і якість продукції та товару (сертифікати якості та посвідчення), терміни зберігання та принципи ротації продуктів, списання продуктів;
- контроль за дотриманням санітарно-технічних вимог до виробничих та торгових зон підприємства, а також працівників підприємства згідно HACCP;
- робота з програмою обліку Iiko office, управлінський, фінансовий облік, касова дисципліна (готівкові та безготівкові операції);
- звітність підприємства (балансовий звіт, food coast, маржа, точка беззбитковості, звіт про прибутки та витрати, ABC аналіз, створення технологічних карт в системі, звіти по продажам, аналітичні звіти, OLAP - звіти, нарахування з/п (відомість), інвентаризація і т. д.);
- планування затрат та продаж;
- аналіз ефективності роботи підприємства;
- контроль дотримання санітарних норм та правил трудової дисципліни;
- взаємодія з перевірчими органами.
Адміністратор ресторану
з 06.2018 по 04.2019
(10 місяців)
ресторан східної кухні «Tукамі», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
- організація та контроль роботи закладу;
- управління адміністративною діяльністю закладу
- організація та контроль взаємодії між кухнею та залом;
- розробка та впровадження нових страв в меню (калькуляція);
- підбір, навчання та оцінка якості роботи персоналу ( виконувала обов'язки HR-менеджера);
- розробка навчальної програми для працівників (меню навчання,стандарти обслуговування,тренінги), організація контролю якості роботи та знань (практичні, теоретичні (тести, КЛН);
- дотримання стандартів обслуговування компанії та контролю їх виконання, розробка і впровадження посадавих інструкцій та ЧЕК листів ;
- проведення інвентаризації та збереження ТМЦ;
- робота з постачальниками, замовленню товару та продуктів, супутніх товарів, хімії тощо;
- контроль за дотриманням працівниками санітарно-технічних вимог закладу;
- робота з програмою обліку Poster.
- робота з гостями закладу, вирішення конфліктних ситуацій;
- взаємодія з контролюючими органами.
Супервайзер відділу продаж; Керівник офісу
з 01.2018 по 06.2018
(5 місяців)
консалтингова компанія «HRPro», Львів (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)
- активні продажі послуг та продуктів компанії (здійснення холодних дзвінків, консультація клієнтів);
- ведення клієнтської бази у БІТРІХ 24 (CRM) аналіз угод і т. д.;
- планування відділу продаж , прийом та роз приділення вхідних та вихідних дзвінків між менеджерами з продажу;
- створення угод (супровід та консультація VIP клієнтів);
- систематизація продажу послуг та продуктів компанії (брифінги, чек листи, цілі, пріоритети, дедлайн);
- пошук та залучення нових клієнтів та робота з існуючою клієнтською базою;
- планування та виконання планових показників відділом продаж.
Менеджер (администратор) ресторану
з 09.2016 по 01.2018
(1 рік 4 місяці)
ресторан східної кухні (Wok&Sushi), Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
- участь і організація у відкритті закладу;
- організація та контроль роботи закладу на зміні;
- організація та контроль взаємодії між кухнею та залом;
- розробка та впровадження нових страв в меню (калькуляція);
- підбір, навчання та оцінка якості роботи персоналу (певний період виконувала обов'язки HR-менеджера);
- розробка навчальної програми для працівників (меню навчання,стандарти обслуговування,тренінги), організація контролю якості роботи та знань (практичні, теоретичні (тести, КЛН);
- дотримання стандартів обслуговування компанії та контролю їх виконання, розробка і впровадження посадавих інструкцій та ЧЕК листів ;
- проведення інвентаризації та збереження ТМЦ;
- робота з постачальниками, замовленню товару та продуктів, супутніх товарів, хімії тощо;
- контроль за дотриманням працівниками санітарно-технічних вимог закладу;
- робота з програмою обліку АББАК та касовим апаратом "Datex";
- робота з гостями закладу, вирішення конфліктних ситуацій;
- взаємодія з контролюючими органами.
Менеджер ресторану
з 11.2013 по 08.2016
(2 роки 9 місяців)
ресторан «Пузата Хата», Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
- організація та контроль роботи закладу на зміні;
- розробка та впровадження нових страв в меню (технологічні та калькуляціїні карти), розробка сезонного меню
- організація та контроль взаємодії між кухнею та залом;
- організація роботи працівників закладу;
- контроль роботи працівників закладу та якості готової продукції;
- контроль за дотриманням працівниками стандартів компанії, та санітарно-технічних вимог закладу;
- розробка мотиваційних програм та навчальних программ для працівників;
- робота з програмою 1с ФРОНТ; D2;
- ведення звітності ресторану;
- організація навчання працівників;
- аналіз ефективності роботи закладу;
- робота з постачальниками;
- робота з гостями ресторану, вирішення конфліктних ситуацій;
- взаємодія з контролюючими органами та мережевим аудитом.
Керівник кавʼярні (директор)
з 04.2013 по 11.2013
(7 місяців)
кежуал кав’ярня «HUTCityCafe», Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
- управління операційною та фінансовою діяльністю підприємства
- контроль за виробничо-господарською діяльністю підприємства
- ведення звітності підприємства
- облік у системі РБК 1с8
- підбір, навчання, адаптація та оцінка якості роботи персоналу
- розробка та впровадження нових страв в меню (технологічні та калькуляційні карти), розробка сезонного меню
- робота по замовленню поштучного товару, а також супутніх товарів, хімії тощо (робота з постачальниками)
- аналіз ефективності роботи підприємства
- моніторинг та впровадження фінансових показників: план продаж, збільшення середнього чека, мінімізація витратної частини бюджету
- розрахунок і замовлення н/ф, продуктів на підприємство, контроль поставок і якість продукції та товару (сертифікати якості та посвідчення), терміни зберігання та принципи ротації продуктів, списання продуктів
- проведення інвентаризації на підприємстві
- контроль якості готових страв та напої та їх відповідність до асортименту меню
- дотримання стандартів обслуговування компанії та контролю їх виконання
- розробка і впровадження посадових інструкцій та ЧЕК листів
- дотримання санітарних норм та правил трудової дисципліні
- взаємодія з контролюючими органами
Адмінстратор закладу
з 10.2012 по 04.2013
(6 місяців)
кафе-бістро "Містечко" (українська кухня), Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
- участь і організація у відкритті кафе
- організація роботи закладу (організація, виробництво, реалізація, обслуговування);
- робота з постачальниками;
- організація роботи працівників: бару, залу, кухні;
- облік та контроль роботи підприємства;
- ведення звітності підприємства;
- організація контролю якості роботи працівників та якості готової продукції;
- пошук і підбір персоналу, проведення співбесід.
Керівник ресторану (директор)
з 01.2012 по 10.2012
(9 місяців)
ресторан «Chicken HUT», Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
- управління операційною та фінансовою діяльністю підприємства
- організація роботи закладу(робота з постачальниками, виробництво, реалізація, обслуговування)
- організація роботи працівників залу (офіціанти), бару, кухні, складу, постачання
- облік та контроль роботи підприємства
- ведення звітності підприємства
- організація контролю якості роботи працівників та якості готової продукції
- розробка і впровадження посадових інструкцій та ЧЕК листів
- організація доставки сировини та товару на підприємство
- робота з внутрішньою програмою обліку PROFIT
- ведення кадрового діловодства
- підбір, навчання, адаптація персоналу згідно стандартів компанії
- організація навчання працівників
- планування затрат та продаж
- аналіз ефективності роботи підприємства
- організація роботи з контролюючими органами
- контроль за дотриманням стандартів компанії
- пошук і підбір персоналу, проведення співбесід.
- впевнений користувач ПК, R-Keeper;
Менеджер ресторану
з 07.2010 по 12.2011
(1 рік 5 місяців)
ресторан мержі "Світова Карта" японської кухні "СушиЯ", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
- ПЕРВИННІ ОБОВ'ЯЗКИ: організація роботи закладу(робота з постачальниками, виробництво, реалізація, обслуговування)
- організація роботи працівників залу (офіціанти), бару,суши бару, кухні, складу, постачання
- облік та контроль роботи підприємства
- ведення звітності підприємства
- ВТОРИННІ ОБОВ'ЯЗКИ: HR-менеджер регіону Львів (ведення кадрового діловодства, підбір, навчання та адаптація персоналу згідно корпоративних стандартів)
- організація контролю якості роботи працівників та якості готової продукції
- організація доставки сировини та товару на підприємство
- робота з 1с Підприємство (1с7 та 1с8 ); R-Keeper
- ведення звітності ресторану
- організація навчання працівників
- планування затрат та продаж
- підвищення середнього чеку
- аналіз ефективності роботи підприємства
- організація роботи з контролюючими органами
- контроль за дотриманням стандартів компанії
- участь і організація у відкритті ресторану східної кухні
Керівник ресторану (менеджер закладу)
з 11.2007 по 11.2009
(2 роки)
ресторан "New York Street Pizza" (американська і європейська, та східна кухні), Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
- організація роботи закладу(постачання, виробництво,реалізація,обслуговування)
- організація роботи працівників залу,бару, кухні,складу,постачання
- облік та контроль роботи підприємства
- ведення звітності підприємства
- організація контролю якості роботи працівників та якості готової продукції
- організація доставки сировини та товару на підприємство
- пошук і підбір персоналу, проведення співбесід.
Освіта
Львівський інститут економіки і туризму
Менеджмент і управління ПГХ, контроль технології та інженерії , спеціаліст, Львів
Вища, з 2007 по 2009 (2 роки)
Львівський економічний бізнес-коледж
Харчова технологія та інженерія, бакалавр, Львів
Незакінчена вища, з 2003 по 2007 (4 роки)
Знання і навички
- Лідерство
- Робота з касовим апаратом
- Контроль касової зони
- Знання касової дисципліни
- Складання управлінської звітності
- Ведення звітності
- Антикризове управління
- Аналіз продажу
- Навчання персоналу
- Планування бюджету
- Контроль виконання бюджету
- Управління рестораном
- Європейська кухня
- Японська кухня
- Українська кухня
- Азійська кухня
- Ведення переговорів
- Ведення управлінського обліку
- Управління персоналом
- Кадрове діловодство
- Ведення фінансового обліку
- Користувач Internet
- 1С:Підприємство
- CRM
- R-Keeper
- Знання офісних програм
- Poster
- Profit
- Управлінські навички
- Навички роботи з комп’ютером на рівні в впевненого користувача
- IikoOffice
- IikoFront
- SERVIO
- Управлінський облік
- АТС Binotel
- Оцінка персоналу
- Підбір лінійного персоналу
- Неконфліктність
- Комунікабельність
- Масовий рекрутинг
- Ініціативність
Знання мов
- Польська — середній
- Англійська — середній
- Українська — вільно
Додаткова інформація
Остаточну З/П узгоджується на очній співбесіді та залежить від займаної посади, вимог і обсягу роботи та зайнятості.
Роботу в інших регіонах - не розглядаю!
Також не розглядаю, вакансії локаціі яких знаходяться у спальних та далеких районах міста.
Пропозиції оформлення ФОП - не розглядаю!
НЕ РОЗГЛЯДАЮ пропозиції (вакансії) рекрутингових агенств!
Схожі кандидати
-
Менеджер ресторану
Львів, Вінниця , ще 8 міст -
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Львів, Дніпро , ще 8 міст -
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Львів, Київ , ще 2 міста -
Керуючий мережею магазинів, операційний директор, керівник відділу продажу
Львів, Київ -
Фінансовий аналітик
Львів, Дніпро, Київ