Резюме від 9 серпня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2065051

Юрист, помічник юриста

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 02.2014 по нині (10 років 3 місяці)
Виробництво готової продукції

Ведення договірної діяльності, переговори з партнерами, представництво інтересів компанії у судах та інших державних органах.

Помічник державного виконавця

з 07.2011 по 07.2013 (2 роки)
Державна виконавча служба, Львів (Юриспруденція)

реєстрація вхідної та вихідної кореспонденції, ведення журналу вхідної та вихідної кореспонденції у відповідності з вимогами інструкції з діловодства, відправка кореспонденції, складення внутрішніх описів справ відділу, а також проектів описів справ постійного і тривалого зберігання, виконання інших доручень керівника відділу, кур'єрські функції (доставка документів по організаціях та державних структурах).

Освіта

Львівський національний університет ім. І. Франка

Юридичний, Львів
Вища, з 2006 по 2012 (5 років 9 місяців)

освітньо-кваліфікаційний рівень: спеціаліст, спеціальність: "правознавство", спеціалізація: "адвокатура"

Знання і навички

MS Word MS Office Користувач Internet Робота з оргтехнікою Skype

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості: спокійний, урівноважений, неконфліктний, комунікабельний, працьовитий, відповідальний, стійкий до стресів, постійно вдосконалюю свій професійний рівень та ділові якості. Наділений хорошою пам'яттю та вмінням швидко пристосовуватись до чогось нового, не маю шкідливих звичок, веду здоровий спосіб життя.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: