Резюме від 18 січня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2102532

Копирайтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Лиман

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор Ютуб-канала

з 08.2019 по 04.2021 (1 рік 8 місяців)
youtube.com, Лиман (ЗМІ, медіа)

Озвучування та монтування роликів для Ютуб. На каналі проводилися регулярні стрими (2-3 на тиждень), а також навчальні ролики (гайди), які замовляли глядачі. Насамперед я хотів навчитися правильно монтувати, навчитися працювати з мікрофоном, а також зібрати дружелюбне ком'юніті за спільними інтересами. Канал розвивався сам собою, без вливання грошей у рекламу та накруток переглядів. Після зміни алгоритмів Ютуба, я вирішив залишити канал до кращих часів. Монтуванням роликів на замовлення займаюсь до сьогодні

Контент-менеджер

з 02.2019 по 08.2021 (2 роки 6 місяців)
twitter.com, Лиман (ЗМІ, медіа)

Що входило до моїх обов'язків? Розкрутка сторінок у твіттері, тільки не за допомогою роботів, методик і політ. повістки, а від реальної особи. Насамперед дотепна (оригінальна) реакція на актуальні теми, починаючи від виходу гучного фільму чи комп'ютерної гри, закінчуючи новим відкриттям у сфері науки та техніки. Також вагому частину уваги я приділяв європейським футбольним турнірам. Зазвичай робота вдома сприяє розслабленому ритму, але в моєму випадку навпаки потрібна була максимальна концентрація, до якої я швидко звик Інакше дотепний, а головне своєчасний "твіт" не вийде. Можу похвалитися частим цитуванням з боку популярних облікових записів.

Массажист

з 11.2014 по 07.2021 (6 років 8 місяців)
Лечебный массаж, Лиман (Краса, фітнес, спорт)

Я проводив курси оздоровчого масажу спини, ніг та комірної зони. Так само доводилося робити масаж грудей та рук, але це значно рідше. Абсолютно всі клієнти залишалися задоволені моєю роботою і підсумками самого курсу. Багато хто з них рекомендував і приводив до мене своїх знайомих і родичів.

Освіта

ДонНАСА

ПГС, Инженер-строитель, Донецк
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Школа 1+1, Диджитал журналистика

2022

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Схожі кандидати

Перекладач англійської, копірайтер
Дистанційно, Київ

Content manager, writer, copywriter
Дистанційно, Чернівці

Копірайтер
Дистанційно

Копірайтер
Дистанційно

Копірайтер
Дистанційно

Копирайтер
Дистанційно, Харків

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: