Валентин

Фінансист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

експерт з кредитного аналізу відділу іпотечного кредитування Західного регіонального департаменту

з 04.2008 по 08.2008 (4 місяці)
ВАТ «Universal Bank», Львов (Фінанси, банки, страхування)

розгляд кредитних заявок (іпотечні кредити): аналіз фінансового стану позичальика (фізичних осіб – на основі довідок про доходи. та додаткових неофіційних доходів; СПД ФО – на основі звітності, та анналізу бізнесу позичальника; власників підприємств на основі фінансової звітності підприємства та опису його діяльності), визначення фінансового класу позичальника (НБУ рейтинг), перевірка легітимності фінансових та ідентифікаійних документів, перевірка відповідності юридичним вимогам та стандартам банківських продуктів правоустановчих документів на нерухомість, перевірка наявноті діючих кредитів (робота з програмою Реєстру Міністерства Юстиції), перевірка ліквідності, та відповідності вартості оцінки до ринкової вартості забезпечення (нерухомості), визначення ліквідаційної вартості а також ризиків для банку в активних операціях та рекомендації що-до їх нівелювання. Підготовка резюме по кредитній заявці, складання скорингу, захист заявки на кредитному комітеті. Формування протоколу-рішення кредитного комітету.

експерт по роботі з підприємствами малого та середнього бізнесу

з 12.2007 по 04.2008 (4 місяці)
ЗАТ „ОТР Банк” , м. Львів, відділення «Ювілейне» (Фінанси, банки, страхування)

робота з клієнтами: пошук та залучення клієнтів, аналіз ринку банківських продуктів, визначення потреб клієнта (вибір оптимального продукту) - консультації та продаж банківських продуктів: активні – кредити, кредитні лінії (відновлювальні/не відновлювальні,) мультивалютні кредитні лінії, фрінчайзинг, овердрафти (бланкові та забезпечені), гарантії туроператорам; пасивні продукти: РКО, системи віддаленого доступу, депозити для СПД ФО та підприємств сегментів micro та small, збір пакету документів для кредитної справи та її формування;
- робота з кредитними заявками: аналіз фінансового стану СПД ФО та приватних підприємств річним оборотом до 7 млн. євро., підготовка справи на розгляд підрозділом ризик менеджменту – визначення економічних покзників, складання скорингу, визначення фінансового стану, написання кредитного резюме, складання та підписання кредитних договорів, офрмлення договорів іпотеки, видача кредитних коштів, супроводження кредитів (моніторинг). Маю навики „кросс-продаж”.
- у складі ревізійної комісії приймав участь під час ревізії касового вузла відділення.

провідний фахівець (фінансовий консультант) середнього та малого бізнесу

з 08.2006 по 12.2007 (1 рік 4 місяці)
АКІБ „УкрСиббанк”, Львов (Фінанси, банки, страхування)

робота з клієнтами: залучення клієнтів, консультації та продаж банківських продуктів: РКО, зарплатні проекти, корпоративні картки, кредити, овердрафти, еквайрінг, технічні кредити, трахування майна, лайфове страхування (страхування життя, CARDIF), депозити, системи віддаленого доступу (Клієнт-Банк, інтернет банкінг, Ibank2.UA) для сегменту малого та середнього бізнесу, збір пакету документів для кредитної справи та її формування;
- робота з кредитними заявками: аналіз фінансового стану СПД ФО та приватних підприємств річним оборотом до 40 млн. грн., написання кредитного резюме, складання та підписання кредитних договорів, офрмлення договорів іпотеки, видача кредитних коштів, супроводження кредитів (моніторинг). Маю досвід: мікрокредитування, роботи з проблемними активами, а також навики „кросс-продаж”

начальник відділу впровадження автоматизації та адміністратор захисту інформації

з 11.2004 по 08.2006 (1 рік 9 місяців)
ВАТ "Ощадний Банк", Камянка-Бузька (Фінанси, банки, страхування)

Оранізація ефективного робочого процесу, безперебійної роботи відділення та ТВБВ, комп'ютеризація філій, відділень, автоматизація та вдосконалення виробничіх процесів. Всатновлення та налаштування ПЗ (програмного забезпечення) Windows 2000,Windows 2003 server, підтримка програмного забезпечення, знання Internet, знання "железа" - зборка комп'ютерів, знання "софта" – ПЗ (програмного забезпечення), робота з БД (базами даних), обслуговування банкоматів (завантаження – інкасація, дрібний ремонт), POST-терміналів, ПЗ „Poster” та „Poster-pripear”, організація зв'язку, обслуговування клієнтів по системі "Клиент-банк" – (всановлення та підтримка належного функіонування).

Освіта

Українська Академія Друкарства

Економіка підприємства, Львів
Вища, з 2003 по 2007 (3 роки 8 місяців)

спеціальність - спеціаліст з економіки підприємств

Добротвірський Професійний Ліцей

Оператор комп'ютерного набору, обліковець (реєстрація бухгалтерських даних), діловод, Добротвір
Середня спеціальна, з 2000 по 2003 (2 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Майстерність продажів

2 дні

SCSQ

2 дні

Знання і навички

  • Користувач Internet
  • САПР
  • HCL Notes
  • Знання офісних програм
  • Інтернет-банкінг

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Додаткова інформація:
Про себе: наполегливий, спокійний, стриманий, вмію працювати в колективі, намагаюсь доводити справи до закінчення, володію організаторськими якостями.
Цікавлюсь музикою, спортом, комп'ютерами (Soft&Hardware), самостійно поглиблюю знання англійської мови.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: