Резюме від 15 лютого 2014

Оля

Копирайтер, помощник SEO-специалиста, бухгалтера, специалист по работе с клиентами

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Шеремета (Гальчинська) Ольга Олександрівна

Контактні дані:

Тел. Дом. +38 032 24-92-06
Тел. Моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Skype: ole4ka_Sheremeta
Vk: ollllla
Fb: olllllaaa

Про себе:

•дата народження – 07.02.1985 (28 років);
•сімейний стан – одружена;
•діти – дівчинка Олеся 3р., із великим задоволенням відвідує дитячий дошкільний заклад. У випадку виникнення форс мажорних обставин, щоби не переривати робочий процес є з ким її залишити.

Освіта:
Вища економічна за спеціальністю фінанси ЛНУ ім. І.Франка 2002-2007 рр.

2006 р. – отримала диплом бакалавра за спеціальністю «Економіка підприємництва».
2007 р. – диплом магістра з фінансів. Диплом магістра захищала на тему: «Аналіз та діагностика фінансової стійкості підприємства».
1992-2002 рр. – навчалася у медичному ліцеї на базі СШ№88, після закінчення отримала диплом медсестри;
Протягом навчання бали були найвищими. Активно займалася громадською діяльністю у громадських організаціях УСНО«ПЛАСТ», Студентському братстві. Співпрацювала у акціях Святий Миколай –дітям сиротам з Мальтійською службою у 2004, 2005, 2006 рр.

Знання:

Володію російською та англійською мовами – досконалій та середній рівень;

Комп’ютерні навички – впевнений користувач Internet, стандартних програм Windows, 1C, вивчаю програмування.

Робота:

2006-2010 рр. – обіймала посаду експерта центру телефонного обслуговування абонентів мережі Київстар, обов’язки: консультування абонентів стосовно акцій та послуг компанії по номеру 466.
Під час роботи у компанії Київстар брала участь у різноманітних тренінгах: «складні послуги», «клієнт орієнтований сервіс», «правила успішних продаж», «правила спілкування».

2010-2011 рр. – працювала у Головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській обл. на посаді спеціаліста відділу нарахування, координації та виплати пенсій. Професійні обов’язки: збір, обробка інформації та підготовка документів на виплату пенсій і допомоги на поховання, їх ведення, передача банкам та поштовим відділенням.

2011-2013 рр. – перебувала у декретній відпустці по догляду за дитиною.

Протягом 2013 р. працювала російськомовним копірайтером, писала на замовлення унікальні звичайні статті та Seo-статті з ключами на будь-яку тематику, редактувала чужі. Портфоліо розміщене на найбільш популярних фріланс біржах, з позитивними відгуками клієнтів.
У зв’язку з вказаною діяльністю оволоділа базовими теоретичними та практичними знаннями по SЕО оптимізації сайтів: підбору ключових слів, створенню семантичного ядра, про писання тегів, можу провести аналіз показників сайту (розмежовую бажання Google чи Яндеса та ін..), роботу по внутрішній оптимізації, вмію працювати з ссилочною масою, розміщати ссилки вручну на самостійно знайдених майданчиках, щоб їх не видалили модератори та закуповувати їх на біржах, маю уявлення про рекламу, маркетинг у соціальних мережах. На даний момент одним з найбільших досягнень у цій сфері вважаю співпрацю з агентством, яке надає мені роботу на популярних російських ресурсах: mail.ru, zoon, wikimart, materinstvo та ін.


2014 р. і по сьогодні, повернулася до праці у Головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській обл., але на посаду провідного спеціаліста відділу утримань. Функціональні обов’язки – проводити відрахування з пенсій, наприклад: в погашення аліментів, штрафів, кредитів та ін. заборгованостей, згідно судових рішень Виконавчих служб, з якими співпрацюємо. Ведення звітності.

Особисті якості: старанна, пунктуальна, наполеглива у роботі, цілеспрямована, комунікабельна, притаманні аналітичний склад розуму та організаторські здібності, вважаю,
що для мене не має нічого такого в світі чого б я не змогла навчитися.

Додатково:

2009-2012 рр. інколи і зараз з альтруїстичних міркувань також допомагаю сімейному бізнесу. У вільний час виконую обов’язки менеджера з гуртового продажу обладнання та металоконструкцій для супутникового та ефірного ТВ. Створила власну клієнтську базу, залучаючи по інтернету клієнтів з усіх куточків України, спілкуюся з ними, інформую про наявність товару, новинки, розсилаю прайси, вирішую спірні ситуації, раніше ще проводила взаєморозрахунки по банку.

Дякую за увагу!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: