Резюме від 21 березня 2022

Марина

Фахівець з тендерів, акаунт-менеджер, 23 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець відділу з продажу

з 03.2014 по нині (10 років 2 місяці)
ООО "СИЭС-ЛАЙН", Киев (системний інтегратор, дистриб'ютор, дилер ІТ обладнання, офісної техніки, мережевого обладнання наявне власне виробництво) ( http://cs-line.ua/))

Підготовка комерційних пропозицій, пошук тендерів за напрямом (система PROZORRO та торгові майданчики комерційних організацій), підготовка тендерних пропозицій, збирання всіх необхідних документів для подання тендерних пропозицій, у т.ч. супровідних документів від вендорів та їх представників та документів, необхідних після визнання компанії переможцем, погодження, укладання та супровід договорів, контроль своєчасних оплат.

Менеджер по роботі з клієнтами

з 10.2012 по 03.2014 (1 рік 5 місяців)
ТОВ "Спейс Ай Ти" (http://www.space-it.com.ua/company/), Киев (інтелектуальний системний інтегратор, IT-рішення та IT-послуг для великого та середнього бізнесу, держустанов та телекомунікаційних компаній)

Розрахунок та підготовка комерційних пропозицій, підготовка тендерних пропозицій, отримання довідок та різноманітних документів від держ. Установ, у т.ч. документів, необхідних після визнання компанії переможцем, підготовка та супровід договорів, документальний супровід поставок обладнання та надання послуг, узгодження різноманітних питань із Замовником, Постачальників.

Фахівець документарного відділу

з 01.2012 по 09.2012 (8 місяців)
ТОВ «Компанія «Гомеопатичні технології» (Будівельний підрозділ компанії «КАСКАД-МЕДИКАЛ»)), Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Реєстрація договорів, перевірка граматичних помилок, помилок у реквізитах. Перевірка відповідності з статутними та реєстраційними документами контрагента з даними, прописаними в договорі, складання та коригування договорів (підряду, купівлі-продажу, послуг тощо) на підставі типових договорів компанії, погодження договорів між відділами компанії. Ведення протоколів нарад. Надання планів робіт і звітів про їх виконання по об'єктах, що будуються керівництву компанії.

Помощник генерального директора

з 04.2007 по 09.2011 (4 роки 5 місяців)
ТОВ «СИЕСТЕЛ», Київ (Системний інтегратор)

Прийом дзвінків, діловодство (в т.ч. кадрове), підготовка тендерних пропозицій, документарний супровід проектів, первинна бухгалтерія, документальний супровід постачання обладнання, вирішення питань в Укрчастотнагляді, СБУ, реєстрація статутних документів, підтримка (наповнення) сайту компанії, організація та контроль адміністративно-господарську діяльність офісу, координацію роботи кур'єрів, водіїв, менеджерів.

Освіта

КНУБА

Сантехнічний, ВК, Киев
Вища, з 1987 по 1993 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Тематичні семінари стосовно змін у Законі «Про публічні закупівлі». Наявні сертифікати

квітень 2016 року, березень 2020 року.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS PowerPoint 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Знання закону України "Про публічні закупівлі" та вміння ім користуватись.
Великий досвід підготовки тендерних пропозицій (більше десяти років), підготовка та супровід договорів, первинна бухгалтерія, просунутий користувач ПК (Word, Excel, 1С бухгалтерія, Dynamic Web Publisher Gold, PowerPoint, англійська (вища за середню), водійські права «В», наявність автомобіля.


Особисті якості: Комунікабельність, порядність, цілеспрямованість, відповідальність, вміння коректно поводитися з будь-якою конфіденційною інформацією

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: