Резюме від 11 липня 2020

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2301703

Менеджер, аналітик, економіст, інспектор, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Полтава
Готовий працювати:
Дистанційно, Полтава

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністративний директор

з 04.2012 по 04.2016 (4 роки)
Садове товариство, Полтава (Обслуговування)

АХЧ, облікове, правова інспекция, спірні питання, представництво (гос.органи, суд). Протиборство рейдерству. Документообіг.

Освіта

Автомобильно-дорожній университет (ХГАДТУ)

Управління та бизнесу, економіст-менеджер, Харків
Вища, з 1994 по 1999 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

УМЦ "Лан". бухгалтер-оператор

2002-2003

ВМШ№4 (диплом, піаністка)

1988, 5 років

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК HTML CSS Дизайн Менеджмент, правозахист, діловодство.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

■ ЗАЙНЯТІСТЬ:

1993 (3 міс.) -комерц.агент та інспектор в інвест.компанії, м.Полтава. - Ринок цінных паперів, реклама, консультування, підготовка і проведення аукціонів з продажу юр.осіб. Вибуття з приводу очної форми навчання в ВУЗі в іншому місті.

1994-1995 організация дискотек в студмістечку ГІМО (м.Київ, на вихідних, в період навчання в ВУЗі).

1995-2005 підприємницька самозайнятість. Імпорт-експорт. Ділове співробітництво з іноземн.виробниками (прямі контакти). Підзвітні 4 особи. Текстиль та інша сфера.

2005-2007 менеджер з розширення ринку збуту, кредитування в нерухомості, авто. Укладання договорів, ведення клієнтскої бази даних, праця в спірних питаннях. Вибуття -- скорочення кадрів (ліквідація філіалів по Україні).

2008 (2 міс.) регистратор-програміст МедикоДіагностЦентра. Розробка автомат.алгоритмів для мінімізації рабоч.процесу компанії. Вибуття - завершена робота з розробками, далі технічно працює лише медперсонал.

з 2010 власне будівництво та ландшафтне
2012 оператор кулцентра (інтернет-магазин). Більше 2 міс.не витерпіла графік.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

■ КРИТЕРІЇ ПОШУКУ РОБОТИ:

1. Офіційне оформлення (мені не вистачає стажу);
2. Тільки м.Полтава, поблизу автобусної зупинки руху транспорта "кільцевий";
3. В колективі чи без (в офісі чи дистанційно), позитивної атмосфери трудової співпраці, маю хист пізнання та навчання нового;
4. Робота з документами (дуже відповідальна особа), договорами, консультації, ведення бази обліку.
* Переважність віддам зайнятості в творчому процесі (маю навички малювання ескізів, портретів), в нових проектах : художньому, дизайнерскому, майстерні, інше, що народжує красу і класику.
>>> З направленням сфери праці не упереджена, пропонуйте --розгляну в межах проявленого інтересу. Питання престижу місця праці значення не має. Графік роботи - будь-який, але не нічний.

■ ■ ■ ■ НЕ ПРОПОНУВАТИ: ■ ■ ■ ■
* роботу з постійним пересуванням ("на ногах"), сітьовий маркетинг, лотерею, "холодні дзвінки", услуги прийми-подай чи посередництва з використанням моїх почт.ящиків та/чи телефонів, тимчасову роботу, потреби артистичного нахилу;
* місця праці з вираженими некомфортними умовами (температура, шум, запах, пил), робота з ризиком для здоров'я, тяжкий фіз.труд, чоловічу роботу;
* вакансії: продавець магазина, прибиральниця, няня, диспетчер транспорту, сторож, праця з продуктами харчування;
* Вакансії з з/п нижче заявленої цим резюме; невідповідну і низьку оплату, щодо заявлених обсягів і міри складності виконання робіт.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: