Резюме від 23 серпня 2020 PRO

Анатолій

Завідувач виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор,зав виробництвом кулінарії

з 09.2019 по 01.2020 (4 місяці)
магазин Market Dino, Згожелец (Роздрібна торгівля)

Організація і координація роботи магазину та кулінарії(кулінарія , пекарня ,м'ясо-рибний цех)
Управління персоналом (підбір, адаптація, оцінка, розвиток персоналу)
Контроль за дотриманням стандартів обслуговування
Контроль за дотриманням трудової дисципліни, складання робочих графіків, облік робочого часу
Робота з товаром: мерчендайзинг, облік/проведення інвентаризації, організація і контроль замовлення, прийому, викладки
Дотримання стану магазину відповідно до корпоративних вимог
Вирішення спірних питань з покупцями

Технолог з технології харчування

з 06.2019 по 08.2019 (2 місяці)
супермаркет SPAR, Львів (Роздрібна торгівля)

Організація та контроль роботи цехів ( кулінарія,м'ясний, пекарні ,піцерії ). Розробка та впровадження нових страв.

Су шеф

з 02.2018 по 12.2018 (10 місяців)
готельно ресторанний комплекс, Згожелец , Польща, Згожелец (Сфера обслуговування)

Контроль якості страв,термінів та умов зберігання продукції.Сезонне обновлення і впровадження нових страв.

Шеф-кухар

з 10.2017 по 12.2017 (2 місяці)
ресторан " Борщ", Львів (ресторан української кухні)

відкриття закладу з нуля,розробка пакету документів.Підбір та навчання персоналу.Складання меню.Контроль якості страв,термінів та умов зберігання продукції.

Завідувач виробництвом - шеф кухар

з 12.2014 по 09.2017 (2 роки 9 місяців)
ПАТ " Львівобленерго", Львів (Енергетика)

Організація і контроль роботи персоналу
Контроль якості страв,термінів та умов зберігання продукції
Робота з постачальниками,торговими представниками,
Сезонне обновлення і впровадження нових страв
Розрахунок,підбір,закупка кухонного обладнання,аксесуарів
Проведення тренінгів
Організація та проведення корпоративних заходів, кейтерингу

від шеф-кухаря до керуючого мережею ресторанів

з 03.2011 по 12.2013 (2 роки 9 місяців)
мережа ресторанів української кухні, м.Санкт-Петербург (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління персоналом
Організація робочого процесу
Робота з постачальниками
Організація тематичних вечорів

Освіта

МАУП

Юридичний, Львів
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 9 місяців)


-У 1993 р. успішно завершив навчання у Львівському коперативному технікумі
за спеціальністю: Технологія приготування їжі і організація громадського харчування і присвоєно кваліфікацію техніка-технолога,кухаря V розряду

Львівському коперативному технікум

Технологія приготування їжі і організація громадського харчування і присвоєно кваліфікацію техніка-технолога,кухаря V розряду, Львів
Незакінчена вища, з 1990 по 1993 (2 роки 8 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Знання офісних програм Досвід підбору персоналу,навчання та роботи в команді .

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Німецька — просунутий
  • Польська — просунутий
  • Російська — вільно

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: