Резюме від 20 травня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2456212

Шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Зленко Олександр Сергійович
Дата народження: 04.10.1991
Адреса проживання: м. Київ
Телефон: моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: отримання роботи шеф-кухаря ресторану.

Досвід роботи:
лютий 2014 – липень 2014 р. Кафе «Mocarella», м. Київ.
Посада: кухар-універсал
Функціональні обов'язки:
• Приготування страв згідно з технологічними картами;
• Опрацювання нових страв;
• Контроль якості страв;
• Контроль за дотриманням рецептур та технологією приготування страв;
• Складання замовлень на продукцію;
• Проведення інвентаризації залишків продукції;
• Навчання стажистів.
червень 2013 р. – лютий 2014 р. Апетит-кафе «Чайкоф», м. Київ.
Посада: кухар гарячого цеху
Функціональні обов'язки:
• Приготування страв згідно з технологічними картами;
• Контроль якості страв;
• Контроль за дотриманням рецептур та технологією приготування страв;
• Складання замовлень на продукцію;
• Навчання стажистів.
березень 2008 р. – жовтень 2010 р. Ресторан «Олександрія», м. Прилуки.

Посада: кухар-універсал
Функціональні обов'язки:
• Приготування страв згідно з технологічними картами;
• Контроль якості страв;
• Проведення інвентаризації залишків продукції.
Освіта:
Основне - вища.
2009-2014 рр. Українська державна академія залізничного транспорту, економіст.

Професійні навички: володіння основними кухарськими навичками; знання української, російської, італійської та європейської кухні; самостійне приготування фірмових страв закладу; вміння розбиратися в якості та свіжості продуктів; знання санітарно-гігієнічних норм у місцях громадського харчування; вміння самостійно приймати рішення, відповідати; вміння працювати у команді, знаходити спільну мову з колективом.

Особисті якості: впевненість, організаторські здібності, комунікабельність, стійкість до стресу, відповідальність, уміння працювати в команді, цілеспрямованість, творчий похід, пунктуальність, акуратність.

Рекомендації будуть надані на вимогу.

Схожі кандидати

Шеф-повар
40000 грн, Київ

Су-шеф, повар
30000 грн, Київ

Шеф-кухар
Київ

Шеф-кухар, технолог, консультант (на проєкт)
Київ, Вінниця , ще 8 міст

Шеф-кухар
Київ

Шеф-кухар
Київ, Івано-Франківськ , ще 2 міста

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: