Особисті дані приховані
Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2456212
Шеф-кухар
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — середній
Додаткова інформація
РЕЗЮМЕ
Зленко Олександр Сергійович
Дата народження: 04.10.1991
Адреса проживання: м. Київ
Телефон: моб. [
e-mail: [
Мета: отримання роботи шеф-кухаря ресторану.
Досвід роботи:
лютий 2014 – липень 2014 р. Кафе «Mocarella», м. Київ.
Посада: кухар-універсал
Функціональні обов'язки:
• Приготування страв згідно з технологічними картами;
• Опрацювання нових страв;
• Контроль якості страв;
• Контроль за дотриманням рецептур та технологією приготування страв;
• Складання замовлень на продукцію;
• Проведення інвентаризації залишків продукції;
• Навчання стажистів.
червень 2013 р. – лютий 2014 р. Апетит-кафе «Чайкоф», м. Київ.
Посада: кухар гарячого цеху
Функціональні обов'язки:
• Приготування страв згідно з технологічними картами;
• Контроль якості страв;
• Контроль за дотриманням рецептур та технологією приготування страв;
• Складання замовлень на продукцію;
• Навчання стажистів.
березень 2008 р. – жовтень 2010 р. Ресторан «Олександрія», м. Прилуки.
Посада: кухар-універсал
Функціональні обов'язки:
• Приготування страв згідно з технологічними картами;
• Контроль якості страв;
• Проведення інвентаризації залишків продукції.
Освіта:
Основне - вища.
2009-2014 рр. Українська державна академія залізничного транспорту, економіст.
Професійні навички: володіння основними кухарськими навичками; знання української, російської, італійської та європейської кухні; самостійне приготування фірмових страв закладу; вміння розбиратися в якості та свіжості продуктів; знання санітарно-гігієнічних норм у місцях громадського харчування; вміння самостійно приймати рішення, відповідати; вміння працювати у команді, знаходити спільну мову з колективом.
Особисті якості: впевненість, організаторські здібності, комунікабельність, стійкість до стресу, відповідальність, уміння працювати в команді, цілеспрямованість, творчий похід, пунктуальність, акуратність.
Рекомендації будуть надані на вимогу.
Схожі кандидати
Шеф-повар
40000 грн, Київ
Су-шеф, повар
30000 грн, Київ
Шеф-кухар
Київ
Шеф-кухар, технолог, консультант (на проєкт)
Київ, Вінниця
,
ще 8 міст
Шеф-кухар
Київ
Шеф-кухар
Київ, Івано-Франківськ
,
ще 2 міста