Резюме від 5 травня 2024 Файл

Александр

Шеф-кухар

Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

піб. Кириченко Олександр Григорович
посада: шеф-кухар, бренд-шеф
дата народження: 09.04. 1980.
адреса реєстраціі: м. Київ вул.Приозерна 8 кв110
телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
сімейний стан: розлучений (двоє дітей)
освіта: середня спеціальна, кухар 4р
ПВПУКДТЭУ (стац)

Місця роботи, займані посади:

VARVAR BAR, LISOPYLKA шеф-кухар
Асоціація громадського харчування шеф-кухар, проектант, менеджер проекту.
переобладнання шкільних харчоблоків, розробка шкільного меню
паб «Натюрліх» шеф-кухар
р-н «М'ята» шеф-кухар
р-н «Смородина» шеф-кухар
р-н «Scorini» Миколаїв шеф-кухар
м-к Gogol BARdello SENTRUM шеф-кухар
р-н Braserie MariMarc шеф-кухар
р-н «Гормітті» шеф-кухар
casino «SPLIT» group Київ, Львів шеф-кухар
р-к RIVER- PALACE” cу-шеф
р-н «За двома зайцями» су-шеф

Професійні навички:
Кваліфікований шеф-кухар з 20ти річним досвідом роботи: з європейською, українською, староруською, французською, італійською, кавказською, середземноморською кухнями, дієтичне та фітнес харчування, авторські рецептури,гриль,мангал, тандир, дров'яні печі, банкети, фуршети. Організація та проведення виїздних, польових заходів на найвищому рівні. Сімейний кухар, індивідуальне харчування

Відкриття закладів з нуля. Проєктування харчоблока. Складання меню (згідно концепції), Організація та впровадження технологічного процесу. Виготовлення технологічної та технічної документації (технологічні карти, калькуляційні карти, чек-листи), згідно діючих стандартів .

Підбір та навчання персоналу, теоретична та практична підготовка, підвищення кваліфікації персоналу кухні. Проведення тренінгів. Складання інструкцій, згідно вимог підприємства.
Впевнений користувач ПК .

Схожі кандидати

Старший кухар, шеф
Київ

Шеф-повар
40000 грн, Київ

Шеф-повар
80000 грн, Київ

Шеф-повар
40000 грн, Київ

Шеф-кухар в сім'ю
Київ, Одеса

Шеф-повар
Київ, Івано-Франківськ , ще 4 міста

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: