Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Наталія

Директор ресторану, управляючий

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник магазину

з 11.2022 по 04.2023 (5 місяців)
Галпрод, Львів (Роздрібна торгівля)

Виконання планових показників мережі.Контроль роботи магазину.
Впровадження та стандартизація роботи магазина.
Робота з контрагентами.Замовлення товару.Контроль складських запасів.Пошук нових пропозицій.Проведення інвентазізацій.Робота з грошовим потоком магазину.Нарахування зарплати .Фінансова звітність.

Керуючий рестораном

з 03.2021 по 02.2022 (11 місяців)
Soul Kitchen, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний контроль та організація роботи ресторана.
Робота з персоналом:
-пошук та проведення співбесід з кандидатами.
-адаптація та навчання нових працівників.
-тренінги та розробка та впровадження посадових інструкцій, написання чек-листів.
-контроль якості обсгуговування та кліентоорінтованості.
-контроль роботи кухні, (шеф-кухаря )
-складання графіку роботи працівників.
-пропозиція та введення нових позицій меню кухні та бару.
-впровадження та контроль дотримання персоналом норм HASSP.
-проведення та аналіз інвентарізацій( планових та непланових)
-контроль складськихх запасів.
Фінансова звітність, повсякденна аналітина основних показників , оптимізація витратних показників , планування бюджету .Повний контроль роботи бухгалтера.Нарахування заробітньої плати.
Контроль роботи та пряма співпраця з SSM- спецеалістом та таргетологом.Робота з рекламним кабінетом.
Співпраці з контагентами.
-пошук вигідних пропозицій ринку.
-укладання договорів
-контроль вхідних цін та виконання зобовязань контрагентів
-закупівля харчової та побутової групи товарів
Співпраця з контролюючими органами.Ведення документообігу ресторана.
Пряма участь в організації та проведення святкових заходів.

Управляючий ресторана.

з 11.2019 по 09.2020 (10 місяців)
ГРК Галактика, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація командної роботи на всіх підрозділах ресторану.Підбір,адаптація,навчання та мотивація персоналу.Формування навчальних матеріалів для оптимізації роботи та рентабельності штатного резерву. Управління фінансово-економічною діяльністю. Щомісячна фінансова звітність та повна відповідальність за операційну діяльність ресторану.Співпраця з постачальниками та контрагентами.Контроль якості та цінової політики по всім закупівельним ресурсам даного закладу.Контроль та пряма участь в розробці конференц пакетів,банкетного,фуршетного меню,сезонних пропозицій та A Ia carte,також спец пропозицій по індивідуальних замовленнях.Прийом та організаційний супровід банкетних замовлень та різнопланових заходів з координацією на всіх етапах проведення.Системний аналіз ринку,створення та формування пропозицій для розвитку та вдосконалення ресторанного сервісу.Співпраця з готельною службою комплекса.

Керуючий ресторану

з 04.2019 по 09.2019 (5 місяців)
Ресторан Ролекс+, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану з "0".Координація та пряма участь в діяльності ресторана на всіх його робочих процесах.Оптимізація та раціональне використання матеріальних, фінансових та кадрових ресурсів.Підбір навчання та атестація персоналу (сервіса, кухні ,клінінгу) Розробка мотивацій з індивідуальним підходом до кожного працівника.Розробка посадових інструкцій під кожного працівника даного закладу.Повне ведення фінансової частини (програма AIKO фронт та офіс).Робота з постачальниками та повна відповідальність за постачання продовольчих та непродовольчих ресурсів ресторану.Проведення та повна координація святкових заходів (весілля, банкети, фуршети ...)Робота з рекламою. Розробка та введення маркетингових пропозицій.Контроль роботи смм спеціаліста.Розробка, аналіз та рентабельність введення нових та сезонних страв меню.Повна аналітика та звітність перед інвесторами ресторана.

Директор

з 05.2017 по 09.2018 (1 рік 4 місяці)
Aвторський Дитячий Центр "Манюляндія", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Оптимізація та управління всіма робочими процесами закладу.Бюджетування та планування поточних витрат на підприємстві та аналіз їхньої рентабельності .Фінансова аналітика закладу.Вирішення фінансових,адміністративних та господарських питань.Розробка меню,калькуляційних та технологічних карт.Розробка та впровадження нових та сезонний позицій меню.Співпраця з рекламними сайтами,ведення соцільних мереж(обовязки smm -менеджера).Підбір,навчання,адаптація персоналу.Проведення та аналіз планових інвентарізацій.Розробка та контроль проведення різноманітних ,тематичних та святкових заходів.Співпраця та пошук нових системних партнерів.Ведення відповідної документації.Фінансова звітність перед власником.

Адміністратор ресторану

з 12.2015 по 02.2017 (1 рік 2 місяці)
Ресторан Фотель, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний контроль всіх робочих процесів закладу. Контроль відповідності стандартів якості та надання сервісу в даному закладі.Проведення та аналіз планових інвентаризацій.Робота з постачальниками продовольчої та не продовольчої групи товарів.Організація та проведення різнопланових заходів(фуршети,банкети,корпоративні вечірки).Співпраця з арт частиною.Вирішення та усунення конфліктних ситуацій.Набір, навчання та адаптація персоналу.Ведення внутрішньої документації.Перевірка гостьових чеків (перевірка видачі та наявного розрахунку гостя).Ведення соціальних мереж(фото,пости,реклама).

Адміністратор-керуюча

з 04.2015 по 11.2015 (7 місяців)
Ресторан-Паб "ТЕХАС", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний контроль роботи ресторану,ведення співпраці з рекламними агенціями та соціальними мережами.Взаємодія з контролюючими органами,підбір та адаптація персоналу,розробка навчальних матеріалів та посадових обов*язків для працівників.Організація та проведення заходів(банкети,фуршети,конференції та інше,...) Залучення нових відвідувачів-гостей ресторану,підтримання співпраці з базою клієнтів.Контроль між взаємодією на робочих процесах(кухні та залу) Введення нових позицій меню та проробка калькуляційних карт,розробка перспективних акційних пропозицій.Робота з постачальниками,займалась закупкою продовольчої та побутової груп товарів для ресторану,дотримання цінової політики.Ведення внутрішньої бугалтерії та документації,повний контоль фінансового потоку та звітність перед роботодавцем.

Адміністратор ресторану

з 12.2013 по 09.2014 (9 місяців)
Бістро"Фабрика їжі", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль та організація роботи закладу на всіх робочих процесах.Контроль за дотриманням стандартів і правил культури обслуговування,навчання та адаптація нових працівників.Робота з постачальниками,інвентарізації,ведення відповідної документації.Вирішення конфліктних ситуацій

Адміністратор

з 08.2010 по 08.2013 (3 роки)
Піцерія"Піраміда", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль та організація, діяльності закладу на всіх робочих процесах.Ведення відповідної документації.Робота з постачальниками(формування замовлення та прийом товару,перевірка якості продуктів)Участь в розробці нових канкуляцій,меню та акційних пропозицій закладу.Дотримання цінової політики.Контроль дотримання стандартів і культури обслуговування гостей.Проведення співбесід та стажування нових працівників.Проведення інвентарізацій.Дотримання норм господарських витрат,контроль робочого стану технічного та побутового обладнання.Вирішення конфліктних ситуацій

Бармен(виконуюча обовязки адміністратора

з 01.2006 по 04.2010 (4 роки 3 місяці)
Кафе-Бар"Мандрики", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування та розрахунок гостей.Контроль роботи офіціантів,робота з постачальниками барної продукції(замовлення,веддення приходу,розрахунок)Контроль часу подачі та якості страв.Ведення відповідної документації

Освіта

Львівський Професійний Ліцей Компютерних Технологій

Соціальний працівник, Львів
Середня спеціальна, з 2001 по 2003 (1 рік 9 місяців)

Знання і навички

Ініціативність Управлінські навички Уміння аналізувати Критичне мислення

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Вмію приймати рішення в нестандартних ситуаціях та нести за них відповідальність . Повний робочий стаж в ресторанному бізнесі понад 21 рік.Пройшла всі етапи від офіціанта до керуючого закладом . На не професійному рівні займаюсь фотографією .Для власного розвитку опанувала декілька робочих процесів кухні.Завжди готова до нових навичок та знань.
За стаж роботи також вивчила основні критерії роботи кризис-менеджменту.
Працюю з багатьма обліковими програмами:
1с підприємництво
Servio
Iiko
Proza.
Впевнений користувач ПК(ексль, редактори, фотошопи...)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: