Резюме від 4 червня 2020 PRO

Дмитро

Юрист, начальник юр. відділу, пров. юрисконсульт, адвокат, арбітражний керуючий

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник юридичного відділу

з 12.2014 по нині (9 років 4 місяці)
City Transport Group http://www.laz.ua, Київ (Машинобудування)

Повний юридичний супровід господарської діяльності ТОВ "Сіті Транспорт Групп", яка є компанією що управляє на чолі холдингову структуру, до якої входять:
1. Львівський Автобусний Завод (ЛАЗ), м. Львів - виробництво тролейбусів, туристичних і люкс автобусів.
2. Дніпровський Автоскладальний Завод (ДАЗ), м. Дніпродзержинськ - виробництво автобусів середнього класу, міських автобусів.
3. Запорізьке АТП, м. Запоріжжя - виробництво автомобілів швидкої медичної допомоги, мобільних медичних клінік, трамваїв, спеціальної техніки.
4. Торговий дім ЛАЗ, сервісна компанія ЛАЗ, лізингова компанія ТОВ "LAZ Finance" і ряд інших юридичних осіб.

Обов’язки:
- аналіз, розробка та юридична експертиза договірної документації;
- досудове врегулювання наявних спорів з подальшим відновленням порушених прав і комерційних інтересів холдингу;
- своєчасне пред'явлення обґрунтованих претензій та позовів до контрагентів, що порушують зобов'язання по договорах;
- стягнення дебіторської заборгованості;
- захист прав та інтересів холдингу в Антимонопольному комітеті України, у місцевих та апеляційних судах, у Верховному Суді (адміністративному, господарському та цивільному касаційному суді);
- захист прав та інтересів на всіх стадіях у справах про банкрутство;
- захист прав та інтересів компаній холдингу на комітетах кредиторів;
- проведення антикризисного менеджменту;
- розробка статутної документації, створення, реорганізація та ліквідація компаній;
- контроль за дотриманням на підприємствах норм КЗпП;
- юридичний супровід на всіх стадіях виробництва вищезгаданих заводів-виробників;
- отримання дозвільної документації щодо виробництва та сертифікації автобусів, тролейбусів, трамваїв, автомобілів швидкої медичної допомоги, тощо (взаємодія з контролюючими органами по цим питанням);
- розроблення та реєстрація технічних умов (сертифікатів) на вищезазначені транспортні засоби;
- передача (відчуження) виключних майнових прав;
- купівля-продаж різноманітних об’єктів нерухомості, об’єктів незавершеного будівництва, цілісних майнових комплексів;
- реєстрація підприємства, як завода-виробника;
- первинна реєстрація, подальший продаж та страхування виготовлених транспортних засобів;
- юридичний супровід участі заводу у державних та іноземних тендерах;
- взаємодія з іноземними, державними та комерційними банками щодо отримання акредитивів, банківських гарантій, тощо;
- моніторинг державних реєстрів щодо внесення змін до майнових та корпоративних прав компаній, які входять до складу холдингу;
- систематизація змін до законодавства;
- моніторинг, аналіз та систематизація актуальної судової практики.

Начальник юридичного відділу

з 04.2005 по 12.2014 (9 років 8 місяців)
Спільне українсько-американське підприємство у формі товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Агродон", Донецьк (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки:

Контроль за дотриманням на підприємстві норм КЗпП. Організація роботи юридичного відділу. Договірна робота: безпосередня участь при укладенні договорів, вирішення конфліктних ситуацій у договірних стосунках, юридичний контроль за своєчасним виконанням умов договорів. Претензійно-позовна робота: своєчасне застосування заходів досудового врегулювання суперечок, підготовка позовних заяв. Судова робота: безпосередня участь в судових справах (господарські, адміністративні, цивільні, податкові), оскарження судових рішень в апеляційній і касаційній інстанціях). Виконання рішень : контроль за своєчасним стягненням проблемної заборгованості за виконавчими судовими документами, оскарження дій (бездіяльності) державної виконавчої служби.
Банкрутство: підготовка заяв про порушення справ про банкрутство, участь у справах про банкрутство, захист інтересів підприємства на комітетах кредиторів, оскарження судових актів у справах про банкрутство. Захист інтересів підприємства при проведенні тендерів, біржових торгів та аукціонів. Взаємодія з КМУ, Мінфіном, Мінагрополітики, СБУ, органами прокуратури, правоохоронними і контролюючими органами, органами місцевого самоврядування.

Набуті професійні навички і знання.
Повний юридичний супровід вищезгаданого підприємства : успішне ведення договірної, претензійно-позовної і судової роботи з більш ніж 300 підприємствами-дебіторами; успішне ведення і завершення судових суперечок; успішне стягнення проблемної заборгованості і оскарження дій (бездіяльності) державної виконавчої служби; успішне ведення і завершення справ про банкрутство; поглиблене розуміння корпоративного права.

Освіта

Донецький національный університет

Економіко-правовий, правознавство, Донецьк
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Отримання ліцензії арбітражного керуючого

2005

Знання і навички

Арбітражний керуючий

Додаткова інформація

Професійна незалежна діяльність

Отримання свідоцтва Ради адвокатів міста Києва про право на заняття адвокатською діяльністю №000836.

Отримання ліцензії Міністерства економіки України на право здійснення діяльності арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) серії АБ №176262 від 14.11.2005 року (з терміном дії до 13.11.2010 року).

Отримання ліцензії Департаменту з питань банкрутства України на право здійснення діяльності арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) серії АВ №547878 від 18.11.2010 року (без обмеження терміну дії).

Отримання свідоцтва Міністерства юстиції України на право здійснення діяльності арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) серії АБ №1493 від 16.07.2013 року (без обмеження терміну дії).

Отримання свідоцтва про підвищення кваліфікації арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) №132/46014 від 20.12.2014 року.

Отримання свідоцтва про підвищення кваліфікації арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) ПК №00127522/000469-16 від 28.11.2016 року.

Отримання свідоцтва про підвищення кваліфікації арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) ПК №00127522/002774-18 від 19.11.2018 року.

Набуті професійні спеціальні навички і знання
З 2005 року по теперішній час був призначений господарським судом в якості арбітражного керуючого на 22 судові справи про банкрутство: державний сектор, переробні заводи, будівельні підприємства, сільськогосподарські підприємства, виробничо-господарські корпорації, науково-промислові підприємства, телевізійні центри, ФО-П та ін. Відносно 15 підприємств-банкрутів успішно завершено провадження у справах про банкрутство у т.ч. з погашення кредиторських вимог 1,2,3 та 4 черг. П’ятнадцятирічний досвід у реалізації цінних паперів, цілісних майнових комплексів, різних категорій рухомого та нерухомого майна.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: