Оксана

Технолог по переработке молока

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог цеха плавленых сыров

з 09.2007 по нині (17 років)
Фабрика деликатесных сыров, Запорожье (производство плавленых сыров)

Расчет рецептур, подбор сырья для производства плавленых сыров, контроль качества сырья и готовой продукции, контроль технологического процесса производства плавленых сыров.

Освіта

Сумской Национальный Аграрный Университет

Факультет пищевых технологий, специальность - технология хранения, переработки и консервирования молока и молочных продуктов, Сумы
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 9 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: