Резюме від 20 квітня 2024 PRO

Дмитрий

Менеджер по работе с клиентами, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Світловодськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Світловодськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бригадир

з 04.2020 по нині (4 роки)
Profi, Світловодськ (Послуги для населення та бізнесу)

Послуги з благоустрою ( спалювання- насадження дерев, прибирання опалого листя, будівництво, усунення несанкціонованого сміттєзвалища, послуги з Клінінгу, послуги з дезінфекції, земельні роботи, прибирання снігу, надання допомоги з переїздом ( від вантажників до авто ), покіс трави та чагарників, культивація та оранка ділянок, Консультування та ведення заявок(об'єктів) праці, пошук та контроль працівників та охорони праці, ведення переговорів та укладення договору про співпрацю, звіт про виконання плану роботи та оцінка її вартості. Швидке реагування на всі зовнішні та внутрішні фактори ризику та усунення їх.

Operator-awtokontroler

з 06.2018 по 04.2020 (1 рік 10 місяців)
CHASSIS BRAKES INTERNATIONAL, Wroclaw (produkcja hamulcowych)

Полное обслуживание машины модели "ЧПУ". Построение и реализация планов продукции. Улучшение результативности и качеста труда на рабочем месте. -Повышение квалификации до "наладчика".

Оператор 1C

з 03.2018 по 06.2019 (1 рік 3 місяці)
Маркетопт, Світловодськ (Харчова промисловість)

Швидкісне та бездоганне виконання операцій в системі 1С. Ведення первинної бухгалтерської документації супермаркету. Заявки та пропозиції нових асортиментів товарів. Контроль дебіторської заборгованості. Швидке реагування та врегулювання форс-мажорних обставин. Комунікація та контроль за великим колективом ( понад 50 осіб ). Щомісячно отримував премію за сумлінну працю. Залишилися теплі стосунки з усім колективом навіть після зміни праці.

Эксперт-оценщик

з 02.2017 по 04.2018 (1 рік 2 місяці)
Климчук и Компания "Ломбард Капитал", Світловодськ (Кредитирывание под залог имущества)

Качественное а главное безошибочное ведение кассовой дисциплины и документации компании, отслеживание и минимизация нарушенных сроков договоров. Соблюдение корпоративной тайны. Ведение 1С программы и умение обслужить клиента по условиям стандартов обслуживания компании. Определения потребности клиентов. Нахождение выгоды для двух сторон.

Приёмщик

з 04.2016 по 01.2017 (9 місяців)
Магазин "Маркетопт", Світловодськ (Розничная торговля)

Своевременная и качественная работа на складе и торговом зале, произведение заявок на закупку товара. Отслеживание продаж и конкурентоспособности товаров. Ротация и работа с возвратами.

Мерчендайзер

з 08.2015 по 04.2016 (8 місяців)
Козуб, Кременчуг (Оптовая торговля, дистрибуция, импорт, экспорт)

В обязанности входило правильная и своевременная "по планограме" выкладка товара. Работа с уже существующим товарным рядом в магазине и мониторинг рынка продаж конкурентов. Велись фотоотчёты.

Освіта

ПТУ№6 (Кременчуг, Украина)

Офисный работник(бухгалтер), Кременчук
Середня спеціальна, з 2014 по 2015 (9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Быстрый набор текста

Знання мов

  • Польська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Очень быстрая обучаемость. Всегда открыт к всему новому. Стрессоустоичив. Есть опыт работы с большим колективом, Коммуникабелен, хорошо поставлена речь, готов к командировкам, уверенный пользователь сети Internet, грамотный. Хобби-спорт и активный отдых.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: