Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 7 листопада 2023 PRO

Галина

Перекладач, викладач французької, англійської мов, 21 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Консультант - перекладач з надання інформаційно-консультаційних послуг

з 10.2015 по 12.2016 (1 рік 2 місяці)
DMP Development Group, Львів (Маркетинг, реклама, PR)

Основні обов'язки пов'язані з телемаркетингом та сервісною підтримкою клієнтів. Вдосконалення навиків спілкування з кастомерами через мережу інтернет та телефонію. Розширення лексикону дещо в галузі фінансів, інформатики, мобільної телефонії з застосуванням французької та англійської мов.

Перекладач - консультант

з 11.2011 по 03.2013 (1 рік 4 місяці)
Call Tech International, Львів (Маркетинг, реклама, PR)

Обов'язки: проведення соціологічних опитувань в сфері медицини, будівництва та архітектури. Безпосереднє спілкування з іноземцями через інтернет - програми.
Досягнення: вміння слухати і чути клієнтів - абонентів. Набуття нових знань, нової лексичної бази у вище перелічених галузях

Освіта

Львівський національний університет імені Івана Франка

Французька філологія, Львів
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 9 місяців)

Навчання на факультеті іноземних мов Львівського національного університету за спеціальністю французька філологія. Великий акцент був зосереджений на вивченні лексичного і граматичного матеріалу, а також розмовної мови. Були гості - практиканти, носії французької мови. Заняття з французької літератури привили інтерес до її вивчення. Крім, французької мови, як другу іноземну , вивчала англійську. Цю мову теж люблю і самостійно вдосконалюю ще й до тепер.

Знання мов

  • Французька — просунутий
  • Англійська — просунутий
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Добра, наполеглива, неконфліктна, відповідальна, бажання постійно вчитися і вдосконалюватися , як в професійному так і в духовному плані. Орієнтуюсь до кращих результатів. Віддана хорошій справі. Ціную якість в людях і роботі. Головне, на мою думку, - це прогресувати, незважаючи на те, який ти сьогодні, чи яким був учора, важливим є твоє бажання, стремління рухатись вперед і ОБОВ'ЯЗКОВО з хорошими намірами, щоби результати, плоди твоєї праці були корисними для людства!

Захоплююсь вивченням іноземних мов, читанням літератури, особливо психології, люблю аналізувати. Впізнавати нове, цікаве і корисне - це отримувати задоволення. Часто відновлююся на природі, люблю рух поєднаний з відпочинком.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: