Резюме від 2 лютого 2020

Галина

Художник-дизайнер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Львівська Академія Мистецтв

Декоративно-прикладне мистецтво, Львів
Вища, з 2004 по 2013 (8 років 9 місяців)

ОСВІТА

З 2004-2010 р. Львівський коледж декоративного і ужиткового мистецтва ім. Ів. Труша. Факультет: декоративно прикладне мистецтво. Спеціалізація: Художній текстиль. Диплом з подякою.
З 2011-2013 р. Львівська Національна академія мистецтв. Факультет: Декоративно прикладне мистецтво. Спеціалізація: Художній текстиль. Диплом з подякою.

АСПІРАНТУРА

До цього часу навчаюсь в заочній аспірантурі в м. Києві.
Брала участь у групові виставці в місті Чернігові в музеї «Арт Пласт» 2012 р
Групова виставка в музеї «Коралі» м. Львів.
Також брала участь у Всеукраїнські науково-теоретичні конференції.
«Філософія в умовах сучасних соціокультурних викликів». Тема статті «Співвідношення естетики і мистецтва в добу постмодернізму» 2012 р. м. Черкаси.
Також брала участь в наукових конференціях в місті Коктебель. Волошинські читання. Тема статті Біблійний символізм у творчості Олекси Новаківського. 2012 р.
Кримський інститут бізнесу. Самарський інститут бізнесу та управління центр розвитку освіти, науки та інновацій. Сімферополь-Феодосія 2012 р.
Тема статті співвідношення естетики і мистецтва.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — середній

Додаткова інформація

ТЕХНІКА
У своїх композиціях я використовую графіку, лаконічну площинність, вишукану гаму кольорів і фактуру. В побудові композиції я намагаюсь ввести геометричні-орнаментальні мотиви, які я доповнюю різноманітними кольорами. Складні геометричні орнаменти я поєдную з абстрактним зображеннями. Абстрактно-декоративні композиції з їх активним ритмом і динамікою ліній, колірних плям утворюють цікаві композиції.
Щоб якомога яскравіше виявити внутрішній зміст твору, його спрямованість, я урізноманітнюю фактурами, збагачуючи поверхню пластикою, грою тіньових і колірних ефектів. Різка динаміка й контрастне протистояння великих кольорових площин абстрактного характеру співіснують із розробками колірної тональності фігуративнивних зображень. Також я поєдную різноманітні матеріали які збагачують композицію цікавими ефектами.
Також я займаюсь живописом, розписом тканин, гарячим холодним батіком і коп'ютерною графикою. Через коп'ютерну графику я розробляю орнаменти для тканин і різномані декоративні елементи для інтер'єру. А також для декорації інтер'єру використовую сучасні матеріали наприклад: сезаль, фетр, кольоровий папір, різноманітну мозаїку і декупаж. Експериментую з різними техніками ткацтва. В гобеленах я використовую такі техніки як полотняне переплетення техніку "суммах" також "репсове" переплетення.

ДОСВІД РОБОТИ

Виконувала приватні замовлення, виконувала пейзаж, натюрморти портрети. Також ткала міні гобелени, гобелени. Проходила педагогогічну практику в львівській художній школі Ім. О. Новаківського.Навчаючись на 5-му курсі коледжу оформляла інтер’єри, виконувала настінний розпис піцерії Челентано. Розписувала вітрини в торговому центрі «Володимир» на ТВК «Південний». Також розписувала на замовлення вази, різноманітні сувеніри. Навчаючись на 5-му курсі академії я займалась науковою діяльністю, досліджувала мистецтво. Їздила на наукові конференції.
Є значний досвід роботи в Photoshop. Готова навчатися. Налаштована на кар'єрний зріст. Відповідальна, комунікабельна, цілеспрямована, пунктуальна, активно приймаю участь у розробленні різноманітних професійних ідей. Творча готова експериментувати з різноманітними ідеями, матеріалами.

Мої роботи: http://sixstyle.livejournal.com/

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: