Резюме від 10 грудня 2021 PRO

Олена

Фахівець внутрішнього аудиту, напрямку комплаєнс, СВК, банківської безпеки

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Аналітик Департаменту комплаєнс

з 11.2021 по нині (2 роки 5 місяців)
АТ "Кредобанк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Аналіз операцій пов'язаних з банком осіб на предмет їх відповідності ринковим умовам. Перевірка статистичної звітності по пов'язаних особах. Визначення профілю комплаєнс-ризику. Аналіз ВНД, процесів та продукти Банку на відповідність вимогам законодавства.

Експерт Служби внутрішнього аудиту

з 11.2015 по 11.2021 (6 років)
АТ "Ідея Банк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Аудиторські перевірки бізнес-процесів діяльності Банку та його структурних підрозділів відповідно до плану роботи Служби внутрішнього аудиту, а саме (але не тільки): аудити процесів організації виконання вимог фін.моніторінга, оцінки резервів під кредитні ризики, найбільших кредитів в портфелі банку, дисципліни витрат банку, витрат на маркетинг, аудит кадрових питань, розрахунку та виплати бонусів , ефективності використання основних фондів, розрахунку резервів і кредитного ризику, операційної діяльності банку, системи внутрішнього контролю тощо.
Виїзні перевірки роботи відділень банку (операційної та касової діяльності), перевірки дотримання норм законодавства та ВНД банку.

Старший спеціалист Служби внутрішнього аудиту

з 03.2012 по 10.2015 (3 роки 7 місяців)
АТ "Ідея Банк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Проведення аудиторських проверок різних сфер діяльності банку, а саме: операційної діяльності, роботи відділень, в тому числі касової дисципліни, роботи бухгалтерії банку, карткового бізнесу, кадрової політики (відпустки, відрядження, навчання персоналу), облікової політики, проведення закупівель і облік ОЗ і МШП

Директор відділення

з 01.2007 по 02.2012 (5 років 1 місяць)
АТ "Альфа-Банк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи і контроль за здійсненням операцій роздрібного відділення згідно норм НБУ та внутрішніх вимог банку. Аналіз ринку та конкурентної бази. Виконання планових показників продажів. Залучення клієнтів на всі види банківських послуг, формування стабільної клієнтської бази. Просування нових банківських продуктів. Забезпечення виконання планів продажів. Організація і поточний контроль операційної роботи відділення, роботи каси, проведення ревізій, обслуговування банкомату (розвантаження, завантаження). Врегулювання конфліктних ситуацій з клієнтами. Супровід перевірок НБУ, Пенсійного фонду, внутрішнього аудиту.

Провідний менеджер ВІП-бизнесу

з 04.2006 по 01.2007 (9 місяців)
КБ "Приватбанк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Залучення на vip-обслуговування клієнтів. Відкриття, поточний контроль і обслуговування елітних пластикових карт (класу platinum, gold). Відкриття та обслуговування депозитів, поточних рахунків vip-клієнтів. Продаж і подальший контроль кредитів vip-клієнтів. Здійснення термінових переказів і переказів SWIFT. Управління фінансовими потоками клієнтів. Ведення позабалансових рахунків.

Економист відділення

з 10.2003 по 04.2006 (2 роки 6 місяців)
КБ "Приватбанк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Відкриття та обслуговування депозитних і поточних рахунків. Перекази по Україні та за кордон з відкриттям та без відкриття рахунку (резиденти і нерезиденти), термінові перекази за системами western union, anelic, privatmoney, opc-Експрес, travelex. Відкриття та обслуговування карткових рахунків (особистих, пенсійних, соціальних) і зарплатних проектів.

Освіта

Українська Академія Друкарства

Бухгалтерський облік і аудит, інженер-економіст, Львів
Вища, з 1996 по 2001 (4 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Національний центр підготовки банківських працівників України, аудит виконання функцій валютного контролю

2016

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами