Дмитро
Шеф-повар
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 33 роки
- Місто проживання:
- Вінниця
- Готовий працювати:
- Вінниця, Дистанційно
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3169015
Додаткова інформація
Масловський Дима
Дата народження:
09 Бер 1991
Регіон:
Вінниця
Можливість переїзду:
Будь-який регіон України
Телефон (и):
[
E-mail:
[
Шеф-повар
(оновлено 31 Жов 2015)
Мета: стабільністьё
Організація робочого та технологічного процесу. Розроблення та удосконалення меню і калькуляційних та технологічних карт.
Ключова інформація
Не одноразовий опит проектування плану кухні "Під ключ", відкриття нових закладів та працюючих. Знання Української, Європейської, Японської, Італійської кухні. Технолог 5-го розряду. Не одноразова перемога на кулінарних конкурсах.
досвід роботи
Шеф-кухар
Січень 2017- Січень 2018 (1 рік)
Ресторано-готельний комплекс "Mont Blanc" і готель "Франція м. Винница ( https://20.ua/ru/vn/restoranyi-kafe-baryi/restoranyi/mont-blanc-restoran.html ), (http://hotelfrance.com.ua/uk/)
28 співробітників
Другое Відкриття ресторану з "Нуля" поставлення меня і робочого процесу.
Шеф-кухар
Лип 2014 - січень 2017 (2 рік 5 міс)
Art Pub Beer & Blues» м. Винница (http://www.beer-n-blues.com.ua)
від 20 до 50 співробітників
Шеф-кухар
Жов 2013 - Вер 2014 (1 рік)
кафе ,,Хуторок'' м. Жмеринка
від 20 до 50 співробітників Другое
Відкриття кафе і поставлення робочого процесу.
Шеф-кухар
Лип 2013 - Вер 2013 (3 міс)
М12 - Центр Автотуризма (http://www.doroga.ua/restaurant/Vinnickaya/Krasnopolka/M12/2051)
від 20 до 50 співробітників Другое
Реанімація підприємства. Зміна технологічного процесу та меню.
Су-шеф
Кві 2012 - Чер 2013 (1 рік 3 міс)
Butterfly Загородный комплекс м.Вінния (http://butterfly.vn.ua/)
від 50 до 100 співробітників Другое
Глобальний досвід по організації праці
Су-шеф
Сер 2011 - Кві 2012 (9 міс)
Ресторан Арт Авеню Тернопіль (http://[
від 20 до 50 співробітників Другое
отримав посаду Су-шефа
Повар универсал
Вер 2009 - Кві 2011 (1 рік 8 міс)
ресторан 777. м. Тернопіль
від 20 до 50 співробітників Другое
Освіта
Комерційний коледж харчових технологій та інженерії. (Тернопіль)
рік закінчення 2013
Технолог харчових технологій бакалавр
Курси, тренінги, сертифікати
Все людям(Львів)
рік закінчення 2015
Обмін досвідом
Золота трійця(Київ)
рік закінчення 2013
Підвищення кваліфікації
Схожі кандидати
Chef, cook
Дніпро, Київ
,
ще 3 міста
Шеф-повар
25000 грн, Одеса, Дистанційно
Бренд шеф-повар (замена меню)
Вінниця, Дніпро
,
ще 8 міст
Шеф-кухар
Дистанційно
Шеф-повар
Вінниця, Київ
,
ще 4 міста
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Житомир, Івано-Франківськ
,
ще 8 міст