Резюме від 28 липня 2016

Ольга

Головний економіст (ПФК), 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

МЕТА
Перспективна робота в компанії, де я можу бути залучена за спеціальністю та здобути якомога вищого кваліфікаційного рівня.
ОСВІТА
2002 - 2007
Київський національний університет Культури та Мистецтв
за спеціальністю «Менеджер готельно-ресторанного бізнесу»
Кваліфікаційний рівень спеціаліст.

ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД
11/2003-05/2005
Організація по обслуговуванню офіційних заходів Державного управління справами «Гарант-Сервіс»
Посада
Офіціант 4-го розряду
Обслуговування офіційних заходів, фуршети, банкети, виїздні банкети, обслуговування день народження, весілля. Обслуговування відкриття співочого конкурсу «Євробачення» в Україні.

02/2007-12/2009
АТ «Райффайзен Банк Аваль»
Посади
Касир
Прийом платежів на користь фізичних та юридичних осі, виплата та відправлення переказів як по Україні так і за кордон. Продаж дорогоцінних металів.
Старший касир
Прийом платежів на користь фізичних та юридичних осі, виплата та відправлення переказів як по Україні так і за кордон. Продаж дорогоцінних металів. Приймання підкріплення та здача інкасації, контролювання відкриття, закриття сховища, передача готівкових коштів в підзвіт касирів. Формування документів дня та підготовка їх до вивозу в архів.

04/2010-03/2014
АТ «Кредитпромбанк»
Посада
Провідний економіст
Відкриття, закриття поточних, депозитних та карткових рахунків. Робота з грошовими чеками та платіжними дорученнями юридичних осіб.
Відкриття, закриття поточних, депозитних та карткових рахунків. Робота з грошовими чеками та платіжними дорученнями юридичних осіб. Робота з кредитними справами фізичних осіб (авто кредитування, іпотека), робота зі страховими компаніями при оформленні договорів страхування майна яке знаходиться в заставі Банку. Продаж полісів обов’язкового страхування цивілно-правової відповідальності. Виплата та відправлення переказів як по території України так і за її межі (Анелік, Алюр, Вестерн Юніон, Приват Мані, Юністрім, Контакт). Залучення нових клієнтів для планових показників відділення.

03/2014 - 04/2016
АТ «Райффайзен Банк Аваль»
Посади
Провідний економіст
Головний економіст
Залучення клієнтів та виконання планових показників відділення, продаж та обслуговування депозитних, поточних, корпоративних, карткових та інших рахунків суб’єктів підприємницької діяльності та товариств. Продаж та обслуговування кредитив юридичних осіб (овердрафт, не відновлювальна кредитна лінія, кредитні картки). Залучення, відкриття та обслуговування зарплатних проектів. Робота з грошовими чеками та платіжними дорученнями юридичних осіб. Відкриття та обслуговування корпоративних клієнтів та клієнтів з іноземними інвестиціями.

КОМП’ЮТЕР
Навички:
MS Office, MS Excel, Windows, Internet Explorer,Б2, Bass, Монах, Лотус. Sab
Операційні системи:
Windows 9X/2000, XP
ЗНАННЯ МОВ
Українська рідна
Російська вільно
Англійська базовий рівень
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Бажання працювати в команді, відповідальність, уважність, акуратність, комунікабельність, пунктуальність.
ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ
Громадянство
Україна
Дата народження
22 лютого 1985 року
Сімейний стан
Вдова, маю сина 4 роки

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: