Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Наталія

Керуюча, заступник керівника, регіональний менеджер, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по навчанню персоналу і дотриманню стандартів роботи мережі

з 10.2023 по нині (6 місяців)
ТД Крамар ЛТД, Львів (Роздрібна торгівля)

Проведення співбесід ,навчання стандартам роботи нових працівників і працюючих в компанії,адміністрування магазинів(20 магазинів по Львову і області),розробка алгоритмів роботи(інструкції,звіти,системи мотивації,посібник стажера),ведення табелю роб.часу,проведення навчань продажам під час виїздів на магазини,моніторинг замовлень і товарних залишків,робота над мотивацією і наполегливістю продавців ,взаємодія з підрозділами маркетингу,логістики,виробництва.Виконання різних доручень керівника.Навчання персоналу франчайзі.

Старший продавець

з 03.2021 по 06.2023 (2 роки 3 місяці)
Крамар ЛТД, Львів (Роздрібна торгівля)

Організація роботи магазину,відкриття нових магазинів,стажування працівників,робота з покупцями,продаж товару,ведення касової дисципліни,замовлення товару,контроль за товарними залишками,участь в інвентаризаціях

Керуюча комплексом,керуюча рестораном

з 12.2018 по 03.2020 (1 рік 3 місяці)
Готельно-ресторанний комплекс Красна Поляна, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

керівництво рестораном,готелем,господарською частиною.Створення команди,ведення документації,заключення договорів,ведення звітності,збільшення бази лояльних клієнтів,підняття рівня обслуговування,налагодження роботи між підрозділами,кадрова документація,розробка внутрішньої документації,планування.

Управляючий адміністратор

з 01.2017 по 05.2018 (1 рік 4 місяці)
Кафе української кухні "Шиночок", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з персоналом, створення команди, ведення документації, Робота з постачальниками товару, контроль якості наданих послуг, налагодження сервісу, розкрутка закладу(з нуля)

Керуючий адміністратор

з 09.2016 по 05.2018 (1 рік 8 місяців)
Піцерія-бістро "ЕКСПРЕС", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з персоналом, створення команди, ведення документації, Робота з постачальниками товару, контроль якості наданих послуг, налагодження сервісу

Директор

з 10.2013 по 06.2016 (2 роки 8 місяців)
кафе "Карамель", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з персоналом, робота з клієнтами, доставка товару, калькуляція товару, розподіл ЗП, PR–менеджмент.

Власник

з 04.2008 по 06.2016 (8 років 2 місяці)
Приватний підприємець, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття і ведення бізнесу з нуля. Відкрила 3 заклади,один з яких мав бенкетний зал на 130 осіб.

Бармен

з 05.1997 по 09.2007 (10 років 4 місяці)
кафе-бар "Санта–барбара", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Львівський поліграфічний технікум української академії друкарства

Товарознавець книги, Львів
Середня спеціальна, з 1991 по 1994 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Школа бізнесу "Network 21"

2015, 36 місяців

Бізнес школа Інституту банківської справи

З 2017 р

Тренінгова агенція "Розвиток"

2018,24 місяці

Школа психології,базовий курс

2024

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Вміння працювати з людьми

Знання мов

  • Польська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Комунікабельність, стресостійкість, самоорганізація, вміння налагоджувати міжособистісні стосунки,лідерські якості,вміння мотивувати людей, відповідальність, пунктуальність, бажання працювати і розвиватись, без шкідливих звичок, приємна зовнішність, доброзичливість, фізична витривалість.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: