- PRO
Сергій Ветеран
Шеф-кухар
- Розглядає посади:
- Шеф-кухар, Суші-шеф
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 33 роки
- Місто:
- Інші країни
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3476923/
Досвід роботи
Приватний кухар на Яхті
з 09.2024 по 09.2024
(менш ніж місяць)
APOSTROPNE, Інші країни (Приватні особи)
Приготування сніданків, обідів, вечерь, для власників яхти, також для екіпажу яхти.
Готував різноманітні страви, італійської кухні, української, грецької, японської.
Ловили багато риби та морі продуктів, тому на спеціальні вечори для гостей яхти готував свіжі дари моря
Шеф-повар
з 12.2023 по нині
(1 рік 8 місяців)
Izakay, Praha (Готельно-ресторанний бізнес)
1)Проробка і розробка меню
2)підбір, і вивчення персоналу кухні стандартам меню
3)приготування и видача страв Азійської кухні
4)ведення інвентаризації, і кухонної документації
Шеф-кухар
з 03.2023 по 12.2024
(1 рік 9 місяців)
chin-chin, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація безперебійної праці кухні
Контроль якості видачі блюд
Контроль якості постачання продукції
Контроль графіків у 7 закладах кафе chin-chin
Проробки нових страв
Суши-шеф
з 05.2020 по 02.2022
(1 рік 9 місяців)
Restaurant Kadorr, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
1Разработка Паназиатского меню
2 составление калькуляционных карт
3 поиск поставщиков
4 Ведение переучетов
5 Контроль фудкоста
6 Каждодневное приготовление спец. Меню Европейской, Восточной кухни для семьи владельцев ресторана.
Шеф- повар
з 09.2019 по 05.2020
(8 місяців)
Cooktastic, Одеса (ЗМІ, медіа)
Подбор контента, создания блюд для видео ролика, описание рецепта по этапам приготовления ,составления сценария,закупка продуктов,закупка инвентаря, создание локации .
https://youtu.be/2OYb8XPHYgY?si=Lz8QSyeMn0XIhhLf
Шеф повар
з 02.2019 по 09.2019
(7 місяців)
Гостиничный комплекс Мираж, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Разработка Одесского, Азиатского, Банкетного, фуршетного меню !
Обучение персонала нового меню,( аттестация ) контроль качества выдачи блюд в зал гостям . Контроль закупок.
Шеф повар
з 08.2018 по 02.2019
(6 місяців)
FHG, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Подбор и обучения персонала, ведение графика кухни, планирования рабочего дня, контроль Фуд-коста!
Разработка островного, банкетного, НГ меню !
Су шеф
з 05.2018 по 08.2018
(3 місяці)
Ark spa palace ресторан Svory, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготовление блюд Средиземноморской, Восточной кухни 1.подбор персонала
2.ведение переучёта
3.создания блюд для шведкой линии
4.ведение бланков закупки продуктов
Работал с оборудованием Сувид, пароконвектомат, Гриль Тепан, ВОК,Дегидратор, Индукционные плиты, шоковая заморозка
Старший повар
з 05.2017 по 09.2018
(1 рік 4 місяці)
Рокка, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготовления азиатских блюд , Супов, Стейков на греле Робатта,Вок
1ведение переучетов
2 обучение персонала кухни
3 выдача блюд
4 Разборка от 60-80 кг тушки Тунца
Повар Перуанской кухни
з 12.2016 по 04.2017
(4 місяці)
Lucky Bull, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)
Приготовления стейков ,из мяса ,и рыбы! Вок ,суши!
Сушист
з 04.2016 по 10.2016
(6 місяців)
r."Azuma", Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)
Приготовление суши ,и блюд Паназиатской кухни
Шеф повар мексиканской кухни
з 08.2015 по 04.2016
(8 місяців)
Калифорния, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготовление блюд традиционно мексиканской кухни ! По мимо работы в кафе, успешно учавствовали на фестивалях уличной еды, пользовались популярностью,и использовали только оригинальные рецепты Мексиканской кухни
Повар-универсал европейской кухни
з 05.2014 по 02.2015
(9 місяців)
Fanconi, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготовление гарниров,салатов, первых блюд, стейков, Рыба, морепродукты!
Европейская, японская, одесская кухня
Повар итальянской кухни
з 02.2013 по 12.2014
(1 рік 10 місяців)
Мафия, Луганск (Гостинично-ресторанный бизнес)
Приготовление Итальянских блюд ,такие как Супы,Лазаньи ,Пасты ,Пиццы
Освіта
ОНТУ
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції, Одеса
Незакінчена вища, з 2022 по 2027 (5 років)
МАУП
Экономический управление персоналом, Одесса
Незакінчена вища, з 2012 по 2015 (2 роки 9 місяців)
Знання і навички
- iiko
- Построение графиков
- Техника Sousvide (вакуум , на низких температурах)
- Гриль Хоспер
Знання мов
Англійська — початковий
Рекомендації
-
Petro Gudzovatyi
Бренд-шеф, Izakaya
Контактні дані приховані -
Артём Сивочюб
Бренд шеф, Мусаши Киев
Контактні дані приховані
Додаткова інформація
Помогу отрыть ресторан ,или доставку премиум класса с нуля ,Азиатской ,или фьюжен кухни ,или обновить меню ,наладить рабочий процесс (составить тех.карт,обучение персонала )
не много обо мне: у меня имеется 12 лет Опыта роботы в отелях, и ресторанном бизнесе! учился у шеф повара с Калифорнии мексиканской кухни в кафе El Gato loco ,имеется хороший запас рецептов ,традиционной мексиканской кухни! Учился сушам у одного из лучших сушистов мира.
Схожі кандидати
-
Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар
Інші країни -
Бренд-шеф, консультант, технолог
Інші країни, Київ , ще 2 міста -
Шеф-повар
80000 грн, Інші країни, Київ -
Су-шеф
Інші країни -
Шеф-повар
Інші країни