Резюме від 18 листопада 2016

Тарас

Інженер-електромеханік, наладчик обладнання

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-електромеханік

з 10.1997 по нині (26 років 7 місяців)
Львівський Локомотиворемонтний завод, Львів (Капітальний ремонт локомотивів)

Розробка і впровадження у виробництво технологічних процесів ремонту, збирання, пуско-налагоджувальних робіт, а також модернізацій електричної і механічної частини локомотивів.

Освіта

Львівський технікум залізничного транспорту, Дніпропетровський університет залізничного транспорту

Факультет локомотиви, інженер-електромеханік, Дніпропетровськ
Вища, з 1992 по 1997 (4 роки 8 місяців)

Організація ремонту, модернізації і експлуатації тягово-рухомого складу залізниць в умовах локомотивних депо і локомотиворемонтних заводів .

Знання і навички

Користувач ПК MS Word Windows КОМПАС OpenOffice IT-Підприємство Робота з електроінструментом, слюсарні роботи , робота за ПК.

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

Робота на Львівській залізниці (ПРАТ "ЛЛРЗ") з 1997 р за спеціальністю інженер-електромеханік (слюсар-електрик, інженер -технолог, потім начальник бюро по ремонту і обслуговуванню електричної частини електровозів постійного 3 кВ і змінного 25 кВ струму ). Розробка електричних принципових і монтажних схем з картами заготовки проводів, розробка і оформлення КД, розробка і впровадження тех/процесів ремонту і випробування електрообладнання (в тому числі і в системі IT-Enterprises ). Розробка і впровадження проектів модернізації електричної і механічної частини електровозів. Готовність освоювати нову техніку. Власне авто, кат, В.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: