Резюме від 14 серпня 2023 PRO

Назарій

Керівник відділу, підприємства, менеджер вищої ланки, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник виробничо-технічного відділу служби комерційної роботи та маркетингу регіональної філії «Львівська залізниця»

з 12.2015 по нині (8 років 6 місяців)
Регіональна філія "Львівська залізниця", Львов (Перевезення пасажирів, вантажів залізничним транспортом.)

Складання планів інвестицій, ремонтів, підготовка тендерних документацій та ведення їх до укладання договорів, закупівля послуг, товаро-матеріальних цінностей, послуг з ремонту чи будівництва обєктів інфраструктури, робота з проєктно-кошторисною документацією, курування роботи повязаної з перевантажувальними механізмами, електрокозловими кранами, навантажувачами, ведення документації, укладання договорів, зустрічі та переговори з потенційними клієнтами з метою подальшої співпраці. Логістика перевізних процесів на залізничному транспорті, вантажні роботи на транспорті, супровід контрагентів в частині розбудови підїзних колій та оснащення інфраструктури.
В колективі займаю лідерські сторони, колеги відносяться з повагаю, довіряють моїм рішенням, впевнені у моїх навиках, звертаються за порадами та допомогою при вирішенні поставлених завдань. Воодночас ми одна команда, дружні відносини, та взаємоповага.

Начальник ремонтної майстерні

з 01.2015 по 12.2015 (11 місяців)
Ремонтно-експлуатаційна автобаза, Львов (Перевезення вантажів та пасажирів автотранспортом, ремонт вантажних та легкових автомобілів)

Приймання автотранспорту в ремонт, оцінка несправностей та необхідного ремонту, призначення підпорядкованих працівників до виконання робіт, оцінка виконаної роботи, тестування транспорту, передача клієнту, замовлення необхідних запчастин, ведення документації та звітності.

Інженер з охорони праці

з 07.2014 по 01.2015 (6 місяців)
Ремонтно-експлуатаційна автобаза, Львов (Перевезення вантажів та пасажирів автотранспортом, ремонт вантажних та легкових автомобілів.)

Дотримання охорони праці на підприємстві. Зменшення травматизму, проведення навчань персоналу з метою покращення охорони праці та безпеки.

Приймальник поїздів

з 08.2010 по 07.2014 (3 роки 11 місяців)
Львівська залізниця станція Львів, Львов (перевезення пасажирів та вантажів залізничним транспортом)

Огляд вантажів що перевозиться залізничним транспортом, забезпечення цілісності вантажу, правильності завантаження згідно нормативної та технічної документації.

Освіта

Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені Академіка Лазаряна

Управління процесами перевезень. Організація перевезень та управління на залізничному транспорті., Днепр (Днепропетровск)
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 10 місяців)

Спеціальність включає в себе усю сферу залізничного транспорту, так як готує управлінців в даній галузі. З метою отримання високих навиків керівництва, забезпечує вивчення матеріалу по кожній ланці і сфері залізничного транспорту, а також усіх видів транспорту. Тобто зачіпає ланки перевезення пасажирів, вантажів, рухомий склад, сервіс, діловодство, економіку, маркетинг, логістику в цілому.

Львівський ліцей менеджменту

Менеджемент та маркетинг, Львов
Середня спеціальна, з 2002 по 2005 (2 роки 9 місяців)

Вивчення макро та мікроекономіки, менеджерської діяльності, маркетингу, бухгалтерського обліку, права. Навички складання бізнесплану.

Додаткова освіта та сертифікати

Курси лікувального масажу

2014, 3 місяці

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Користувач Internet

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Комунікабельний, працелюбивий, відповідальний, ціленапрямлений, наполеглевий, амбіційний, організований та порядний. Хоббі - музика, подорожі, спорт. Наявність водійських прав категорії "В".

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: