Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Вадим

Шеф-повар, 100 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Приватний шеф кухар

з 01.2022 по 03.2022 (2 місяці)
Приватна особа, Киев (Приватні особи)

Працював у VIP сім'ї до початку війни,але сім'я виїхала с початком війни за кордон.
Обов'язки:
1.замовлення та закупівля продуктів на сім'ю
2.Приготування сніданку,2-го сніданку, обіду, полудень,та вечері на сім'ю.
3.Оформлення страв на високому професійному ресторанному рівні.
4.. Держання кухні завжди в ідеальному чистому вигляді.
5. Розробка меню індивідуально під кожного члена сім'ї.( Фітнес,без лактозне, вегетаріанське, м'ясне з нешкідливим та правильним приготуванням.
6.Приготування банкетів, та фуршетів на свята та зустрічі.

Бренд- шеф

з 06.2020 по 11.2020 (5 місяців)
Ketchup room, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Навчання персоналу, оновлення меню, підбір персоналу, опрацювання нових та старих с трав ,з урахуванням особливостей ціноутворенням, та відповідно фудкосту підприємства.

Приватний шеф кухар

з 02.2020 по 12.2021 (1 рік 10 місяців)
Приватна особа, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював в сім'ї іноземців з Ізраїлю 2 дорослих,та 2дітей. (Сім'я іудеїв)
Тобто ,маю знання законів та правил працювати з кошерними продуктами та по правилам кошруту.
Обов'язки: 1.складання меню на день,на святкові дні та на шабатт.
2.Дитяче меню зі специфічними особливостями страв.
2.Сервірування столу.
3.Приготування та подача страв за стіл по правилам подач страв .
4.Закупки товарів та продуктів для сім'ї.
5.Приготування десертів пирогів та тортів на свята та вихідні дні.

Шеф-кухар

з 02.2019 по 04.2020 (1 рік 2 місяці)
ресторан Мітерія "Здоровий глузд", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Успішне проведення і виконання, основних творчіх задач,по тематиці ресторану,набір та навчання персоналу,результативні облікові роботи,та зниження рівня косту

Шеф повар

з 01.2018 по 08.2018 (7 місяців)
Винный бутик Доктор Вайнштеин, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф повар

з 09.2017 по 01.2018 (4 місяці)
Ресторан Дивайс, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

з 12.2016 по 08.2017 (8 місяців)
Ресторан "Ibsen", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

з 11.2015 по 09.2016 (10 місяців)
Пивной ресторан "Культ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Обязанности:
-Составление меню,написания технологических карт.
- Поиск и подбор персонала на кухню.
- Контроль работы персонала и отдачи блюд.
-Составление закупок продукции.
-Проведения инвентаризаций продуктов.

Освіта

Межгалузная Академия Управления

Юриспруденция, Киев
Незакінчена вища, з 2008 по 2012 (3 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Fontegro курс лекцій (дело в птице)

2020

Рівненський державний кулінарний коледж

2022

Курси компанії Rational Ukraine

2018

Знання і навички

MS Word MS Excel iiko Poster

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

На работе юа
Ссылка на мои работы)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: