Вадим
Шеф-повар, 100 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 33 роки
- Місто:
- Інші країни
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3761897
Досвід роботи
Приватний шеф кухар
з 01.2022 по 03.2022
(2 місяці)
Приватна особа, Киев (Приватні особи)
Працював у VIP сім'ї до початку війни,але сім'я виїхала с початком війни за кордон.
Обов'язки:
1.замовлення та закупівля продуктів на сім'ю
2.Приготування сніданку,2-го сніданку, обіду, полудень,та вечері на сім'ю.
3.Оформлення страв на високому професійному ресторанному рівні.
4.. Держання кухні завжди в ідеальному чистому вигляді.
5. Розробка меню індивідуально під кожного члена сім'ї.( Фітнес,без лактозне, вегетаріанське, м'ясне з нешкідливим та правильним приготуванням.
6.Приготування банкетів, та фуршетів на свята та зустрічі.
Бренд- шеф
з 06.2020 по 11.2020
(5 місяців)
Ketchup room, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Навчання персоналу, оновлення меню, підбір персоналу, опрацювання нових та старих с трав ,з урахуванням особливостей ціноутворенням, та відповідно фудкосту підприємства.
Приватний шеф кухар
з 02.2020 по 12.2021
(1 рік 10 місяців)
Приватна особа, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Працював в сім'ї іноземців з Ізраїлю 2 дорослих,та 2дітей. (Сім'я іудеїв)
Тобто ,маю знання законів та правил працювати з кошерними продуктами та по правилам кошруту.
Обов'язки: 1.складання меню на день,на святкові дні та на шабатт.
2.Дитяче меню зі специфічними особливостями страв.
2.Сервірування столу.
3.Приготування та подача страв за стіл по правилам подач страв .
4.Закупки товарів та продуктів для сім'ї.
5.Приготування десертів пирогів та тортів на свята та вихідні дні.
Шеф-кухар
з 02.2019 по 04.2020
(1 рік 2 місяці)
ресторан Мітерія "Здоровий глузд", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Успішне проведення і виконання, основних творчіх задач,по тематиці ресторану,набір та навчання персоналу,результативні облікові роботи,та зниження рівня косту
Шеф повар
з 01.2018 по 08.2018
(7 місяців)
Винный бутик Доктор Вайнштеин, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф повар
з 09.2017 по 01.2018
(4 місяці)
Ресторан Дивайс, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф-повар
з 12.2016 по 08.2017
(8 місяців)
Ресторан "Ibsen", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф-повар
з 11.2015 по 09.2016
(10 місяців)
Пивной ресторан "Культ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Обязанности:
-Составление меню,написания технологических карт.
- Поиск и подбор персонала на кухню.
- Контроль работы персонала и отдачи блюд.
-Составление закупок продукции.
-Проведения инвентаризаций продуктов.
Освіта
Межгалузная Академия Управления
Юриспруденция, Киев
Незакінчена вища, з 2008 по 2012 (3 роки 10 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Fontegro курс лекцій (дело в птице)
2020
Рівненський державний кулінарний коледж
2022
Курси компанії Rational Ukraine
2018
Знання і навички
Знання мов
Англійська — вище середнього
Додаткова інформація
На работе юа
Ссылка на мои работы)
Схожі кандидати
Шеф-кухар
120000 грн, Інші країни, Дистанційно
Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар
Інші країни
Приватний шеф-кухар, нутриціолог
Інші країни, Київ
,
ще 2 міста
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Інші країни, Дніпро
,
ще 8 міст
Шеф-кухар
80000 грн, Інші країни, Ужгород
Шеф-кухар, старший на кухню
Інші країни