Резюме від 12 березня 2017

Руслан

Керівник магазину (відділ продажів, гурт, роздріб, корпоратив), 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий магазином

з 06.2015 по нині (8 років 11 місяців)
магазин "VSESVIT.BIZ", Ровно (ІТ, смартфони, планшети, оргтехніка, комплектуючі, сервіс)

За час роботи на посаді керуючого магазином «VSESVIT.BIZ» в м.Рівне запущений проект по роздрібній та on-line торгівлі смартфонами, планшетами, аксесуарами та додатковими сервісами до них, оргтехнікою, витратними матеріалами, та комплектуючими.

Директор магазину

з 11.2000 по 05.2015 (14 років 6 місяців)
ТОВ "ТІКО, Ровно (IT, оргтехніка, комплектуючі, сервіс)

За час роботи на посаді директора магазину "Техніка і комфорт", ТОВ "ТІКО" створено з "нуля" дві торгові точки, які до сьогодні ефективно працюють.

Освіта

Національний Університет Водного господарства та природокористування

Екологія, Інженер-еколог, Ровно
Вища, з 1993 по 1998 (4 роки 10 місяців)

Диплом з відзнакою за спеціальністю інженер-еколог

Додаткова освіта та сертифікати

Українська Державна Академія Водного господ,факультет підвищення кваліфікації, Менеджер – економіст малого та середнього бізнесу

6 місяців

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Користувач Internet Windows 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік Продаж B2B

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Є досвід і напрацювання у створенні та ефективній роботі роздрібної торгової точки по реалізації орг. та комп'ютерної техніки, ремонті та обслуговуванню ( в т.ч. складному) системних блоків та ноутбуків, наданні послуг по заправці картріджів, встановленні систем безперебійної подачі чорнил.

Також є досвід роботи з персоналом, клієнтами ( як роздрібними, так і корпоративними), контролюючими та дозвільними органами.

Також вивчив принцип роботи і працював на площадках державних on-line закупівель, з інформацією по реєстру юридичних осіб, транзакцій казначейства, інформацією про публічні тендерні закупівлі Прозорро. Все це у режимі реального часу.

Вільно володію комп'ютером ( зборка, налаштування, обслуговування ), вільно програмне забезпечення Windows XP, 7, 8, 8.1, 10 , Office (весь), 1С Бухгалтерія 7.7, В2В портали для замовлень, інтернет.

Робота як з роздрібними, так і з корпоративними клієнтами. Оформлення договорів ( створення, редагування), розрахунок та комерційні пропозиції та документообіг. Робота на площадках публічних тендерних закупівель Прозорро.

Роблю замовлення та розташування товару на вітрини, розцінювання, документообіг в 1С, робота з сервісним товаром, маркетингові акції.

Комунікабельний. Без шкідливих звичок. Маю організаторські здібності та стійкість до стресових ситуацій.

Володію досконало українською, російською, середнім рівнем англійської, трохи польською мовами. Маю водійське посвідчення категорій В,В1, С,С1, водійський стаж більше 15 років

Військовозобов’язаний.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: