Резюме від 1 серпня 2017

Ольга

Інженер з пожежної безпеки, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
63 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ФЕДЮК ОЛЬГА ВАЛЕНТИНІВНА

Дата і місце народження: 3 серпня 1960 року, с. Кременчуки
Хмельницької обл
Вік: 56 роки
Сімейний стан : заміжня
Адреса: м. Львів вул. К. Левицького б.81,кв 8.
Телефон домашній: 253 47 43
Телефон мобільний: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ОСВІТА:
1. 1977-1982р.Львівський Політехнічний Інститут, Теплотехнічний факультет,спеціальність-водопостачання та каналізація, присвоєно кваліфікацію- інженера будівельника, диплом ИВ-I № 062073
2. 2001р.Інститут технологій бізнесу і права. Курси -“ Бухгалтерський облік звітність і оподаткування “ ,кваліфікація- бухгалтер,посвідчення № 2492.
3. 2007р. Навчальний центр головного управління МНС України у Львівській обл., проходження навчання з питань пожежної безпеки, посвідчення № 199.

На сьогоднішній день – контролер відділу позаміських споживачів ЛМКП Львівводоканал ( з 2013р.)
2005 -2012р. – Начальник бюро пожежної служби ЛНДРТІ, після реорганізації підприємства – провідний інженер служби пож. безпеки:
нагляд, технічне обслуговування внутрішніх пожежних мереж водопостачання, пож. гідрантів, пож. кранів,вогнегасників, проведення інструктажів з працівниками підприємства, проведення навчання по пожежній безпеці,прийом на роботу.
За суміщенням – майстер сантехнічно-монтажної дільниці, інженер по воді та каналізації I кап. ремонт та експлуатація сантех обладнання, експлуатація мереж водопостачання та каналізації, складання угод з субабонентами, звітність 2 ТП-водгосп.(кількість підлеглих-
-10 чоловік )
2001 -2005р. – Помічник бухгалтера ТзОВ “ Ковач ”,ПП “ Пан-Кос” , бухгалтер у СПД Федюк П.М.
1987-2001р. - Львівський Науково -Дослідний Радіотехнічний Інститут ( ЛНДРТІ ), ВКБ інженер-конструктор по воді та каналізації :
технічний нагляд за строками будівництва побутових та промислових об’єктів, підписання актів виконання будівельно-монтажних робіт, узгодження проектно-кошторисної документації. З 1997р.переведена на посаду майстра I гр. сантех-монтажної дільниці, за суміщенням інженер I кат. по водопостачанню та каналізації.(кількість підлеглих – 22чоловіка)
1983-1987р. - ДПІ – 14 легкої промисловості, сантехнічний відділ, інженер по водопостачанню та каналізації :
розробка, проектування зовнішніх та внутрішніх мереж водопостачання і каналізації,
розрахунок і розміщення сантехобладнання, пожежних кранів,пожежних гідрантів на мережах водопостачання,складання кошторисів.
Знання мов: українська- рідна, російська- вільно, англійська- зі словником.
Навички : користувач по необхідності MS Office.
Інтереси та захоплення : детективна література.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: