Резюме від 26 березня 2017

Світлана

Дизайнер інтер'єру, продавець-консультант, оператор, адміністратор, 3 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник бригадира

з 06.2016 по 10.2016 (4 місяці)
"Львівська залізниця", Ковель (Обслуговування Укр. Залізниці та надання комплектів постільної білизни для пасажирів)

Робота проходила на пральні "Львівсьокої Залізниці". Основним моїм завданням було слідкувати за поставкою постільних комплектів з іменною емблемою "Укр. Залізниця". Ведення документації, надання працівникам пральні основних завдань та вказівок щодо виконання поставлених завдань та забезпечення пасажирів новими комлектами постільної білизни Укр. Зілізниці.

офіціант

з 05.2016 по 08.2016 (3 місяці)
Кафе "Водограй", Ковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Якісне та швидке обслуговування гостей нашого Кафе. Основними обов'язками були: швидкість роботи, хороша пам'ять, енергійність, комунікабельність, якісне виконання поставлених задач.
Основні мої досягнення на даній роботі були: знаходження спільної мови з відвідувачами нашого Кафе, досить швидке та якісне обслуговування та вміння працювати у колективі.

Освіта

КНУКІМ

Дизайнер інтер'єру, Львов
Незакінчена вища, з 2014 по 2018 (3 роки 9 місяців)

Я навчаюся на спеціальності"дизайнер інтер'єру", моїм основним завданням є створення комфорту та затишку в квартирах замовників.Не менш важливим є правильне та зручне розміщення меблів та освітлення задля надання квартирі більшого візуального простору.

Знання і навички

MS Word AutoCAD Autodesk 3ds Max

Додаткова інформація

Комунікабельність, креативність, наполегливість. Також я володію дуже хорошими рисами характеру як працьовитість та волелюбність та вважаю, що задля досягнення цілей потрібно бути наполегливим в роботі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: