Резюме від 11 березня 2024 PRO

Олексій

Шеф-кухар, 70 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-Кухар

з 03.2021 по 07.2023 (2 роки 4 місяці)
Gol’da music bistro, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Фуд продюсер

з 08.2019 по 11.2021 (2 роки 3 місяці)
«Звана вечеря», «Холостяк», Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Підготовка меню для зйомок.
Підготування знімального майданчика.
Приготування блюд різної складності із конкурсантами.

Су-Шеф, Шеф-кухар

з 08.2018 по 04.2019 (8 місяців)
CungPO доставка азійської їжі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-Кухар

з 07.2018 по 04.2019 (9 місяців)
Holy burger, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання меню. Підбір та адаптація команди. Введення норм ХААСПу. Контроль корректної роботи кухні

Шеф-Кухар

з 12.2017 по 05.2018 (5 місяців)
AB Normal, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

. Розробка меню.
Підбір, адаптація та контроль команди.
.Складання тех.карт.
.Организація постачання продуктів у ресторан.
. Складання графіків
. Постійний контроль якості страв які видає кухня

Су-Шеф

з 06.2017 по 01.2018 (7 місяців)
Бутік-готель «Воздвіженский», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар, консультант

з 05.2017 по 08.2017 (3 місяці)
Городське кафе "Corner 13"., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Набір персоналу. Відпрацювання меню з командою. Постановка процесів приготування та видачі страв. Контроль якості готових страв.

Шеф-кухар

з 09.2016 по 06.2017 (9 місяців)
Ресторанчік Polichano., Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)

Стартап ресторана...
Обладняння кухні. Набір, навчання та адаптация команди.
Постановка процесів роботи кухні. Организация закупівель та робота з постачальниками.
Відпрацювання меню та складання тех.карт.
Введеннясезонних пропозицій.Постійний контроль якості страв які віддаються з кухні в зал.

Шеф-кухар, консультант

з 05.2016 по 10.2016 (5 місяців)
“Combo”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар. Старший процесу.

з 03.2015 по 05.2016 (1 рік 2 місяці)
Ресторан «Любімий дядя». First Line Group., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф

з 06.2013 по 02.2015 (1 рік 8 місяців)
Стріт-фуд Фургонетта. Вок-стріт., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкривав невелику мережу стріт-фуд точок «furgonetta» і «woc street»

Кухар-Універсал

з 05.2011 по 05.2013 (2 роки)
Сімья ресторанів Діми Борісова. Охота на овець., Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 07.2010 по 08.2011 (1 рік 1 місяць)
Ресторан «San Tori», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушист

з 07.2008 по 06.2010 (1 рік 11 місяців)
Кафе «Заір», Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-кондитер.

з 06.2006 по 07.2008 (2 роки 1 місяць)
Фешн-кафе «Зефір», Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 09.2005 по 05.2006 (8 місяців)
Ресторан «Тройка», Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Херсонский профессиональный морской лицей.

Повар 5 разряд, Повар-пекарь 4 разряд., Херсон
Середня спеціальна, з 2004 по 2006 (1 рік 9 місяців)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Шеф-повар
35000 грн, Київ, Івано-Франківськ , ще 2 міста

Шеф-кухар, технолог
Київ

Шеф-повар
Київ

Шеф-повар
40000 грн, Київ

Шеф-кухар
Київ, Дніпро , ще 8 міст

Су-шеф
28000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: