Резюме від 20 лютого 2023 PRO

Юлія

Кухар, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар горячего процесу

з 11.2022 по 02.2023 (3 місяці)
Велика Кишеня, Київ (Роздрібна торгівля)

Готувала гарячі страви (української, європейської кухні) відповідно до технологічних карток. Здійснювала контроль за терміном придатності та умовами зберігання продукції.

Кухар холодного цеху

з 11.2021 по 02.2022 (3 місяці)
il Molino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування холодних закусок та салатів,
- приготування соусів,
- участь у переобліках,
- Підготовка продуктів;
- прибирання робочого місця,
-брала участь у приготуванні та видачі бенкетного меню

Кухар холодного процесу

з 09.2020 по 10.2021 (1 рік 1 місяць)
THIS IS ПІВБАР, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування холодних закусок та салатів,
- приготування соусів,
- участь у переобліках,
- Підготовка продуктів;
- прибирання робочого місця,
-брала участь у приготуванні та видачі бенкетного меню.

Кухар універсал

з 01.2019 по 03.2020 (1 рік 2 місяці)
Италійський Ресторан Panna Pasticceria, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Готувала холодні закуски,салати, піци, гарячі рибні та м'ясні страви (італійської кухні) відповідно до технологічних карток. Здійснювала контроль за терміном придатності та умовами зберігання продукції, брала участь у приготуванні та видачі бенкетного меню.

Кухар холодного процесу

з 04.2018 по 10.2018 (6 місяців)
РЕСТ-АРТ, Very Well Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування холодних закусок та салатів,
- приготування соусів,
- участь у переобліках,
- Підготовка продуктів;
-прибирання робочого місця,
-брала участь у приготуванні та видачі бенкетного меню

Кухар холодного цеху

з 05.2008 по 11.2017 (9 років 6 місяців)
Готель "Прем'єр Палас" Ресторан "Теракота", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Готувала відповідно до технологічних та калькуляційних карт ресторану без затримок та нарікань, про що свідчать численні подяки від гостей ресторану.
Здійснювала контроль за терміном придатності та умовами зберігання продукції. Контролювала надходження товарів у узгодженій кількості.
Надавала допомогу на інших ділянках кухні за великої завантаженості ресторану. Брала участь у приготуванні бенкетного меню.

Кухар універсал

з 10.2006 по 05.2007 (7 місяців)
Ресторани "IL Патіо" та Milan, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Готувала на холодному, горячому процесі відповідно до технологічних та калькуляційних карт ресторану без затримок та нарікань, про що свідчать численні подяки від гостей ресторану.Здійснювала контроль за терміном придатності та умовами зберігання продукції. Контролювала надходження товарів у узгодженій кількості.Надавала допомогу на інших ділянках кухні за великої завантаженості ресторану.Брала участь у приготуванні бенкетного меню.

Кухар універсал

з 09.2004 по 07.2006 (1 рік 10 місяців)
ДП "Їдальня УСВР України", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Щодня готувала холодні закуски, салати, м'ясні, горячі страви (української, європейської кухні) відповідно до технологічних карток.
Здійснювала контроль за терміном придатності та умовами зберігання продукції. Надавала допомогу на інших ділянках кухні за великої завантаженості.

Кухар універсал

з 10.2002 по 05.2004 (1 рік 7 місяців)
Київська міська рада,Торгово-промислова палата України,їдальння, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Готувала та випікала українську випічку, готувала горячі, м'ясні, рибні, холодні страви(української кухні).
Надавала допомогу на інших ділянках кухні за великої завантаженості їдальні
Брала участь у приготуванні бенкетного меню.

Освіта

Высшее профессиональное кулинарное училище -10

Повар 4 разряда, Киев
Середня спеціальна, з 2002 по 2002 (6 місяців)

Додаткова інформація

Працевлаштування тільки Офіційне . Виконавчість,відповідальність,уміння працювати в команді, любов до кулінарії, творчий підхід, охайність, організованість, гарна пам'ять.

Схожі кандидати

Кухар
Київ, Ірпінь , ще 2 міста

Кухар, пекар
Київ

Технолог, пекар, кондитер, кулінар
50000 грн, Київ, Львів, Одеса

Кухар, су-шеф
Київ

Повар
15000 грн, Київ

Кухар-кондитер
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: