Резюме від 12 травня 2024 PRO

Наталія

Кухар, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар волонтер

з 02.2022 по 09.2022 (7 місяців)
4.5.0, Харків (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Займалась волонтерерською діяльністю. Працювала на посаді : кухар універсал, Су шеф, адміністратор по кадрам

Кухар горячего цеха

з 12.2021 по 02.2022 (2 місяці)
Флай Кидс, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 10.2021 по 12.2021 (2 місяці)
Отантотто 88, Харків (Гостинично-ресторанный бизнес)

Кухар универсал

з 05.2021 по 10.2021 (5 місяців)
Старгород ресторан, Харків (Гостинично-ресторанный бизнес)

Перші страви, пательні (картопля с грибами, по Старгородськи), мидії в сливочном соусе, креветки в пиве, раки по особому

Кухар горячого процесу

з 01.2021 по 03.2021 (2 місяці)
фоззи фуд, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювала
в м'ясному и горячему цехах кулінарії

Кухар універсал

з 06.2019 по 01.2021 (1 рік 7 місяців)
Синдикат Вкуса ресторан микс Монтана, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота на гарячому процесі, перші страви, італійська кухня (пасти), дотримання тамінгу видачі готових страв і робота з тк

Кухар універсал

з 03.2019 по 05.2019 (2 місяці)
ресторан грузинской кухни Чито Вгрито, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування страв відповідно до вимогам технічних карт та регламенту ресторану

Кухар горячого процесу

з 11.2018 по 03.2019 (4 місяці)
Флай кидс, Харьков (Послуги для населення та бізнесу)

Праця відповідно до вимогам технічних карт, регламенту ресторану та тамінгу видачі готових страв

Кухар горячого процесу

з 05.2018 по 11.2018 (6 місяців)
ресторан украинской кухни Пузата хата, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Перші страви, гарнири, працювала на жарочних поверхнях(електропательні)

Кухар горячого процесу

з 11.2017 по 01.2018 (2 місяці)
Класс, Харків (Роздрібна торгівля)

Асортимент згідно калькуляційних карт виробництва

Кухар горячого процесу

з 04.2015 по 11.2017 (2 роки 7 місяців)
Сильпо, Харьков (Роздрібна торгівля)

Весь асортимент, який притаманний в цеху кулінарії, гранири, м'ясні страви, перші страви, салати

Освіта

Университет НЮАУ

Правоведение, Харьков
Вища, з 1989 по 2005 (16 років)

Юрист правовед

Додаткова освіта та сертифікати

Харківський центр професійної освіти, кухар

2015, 6 месяцев

Знання і навички

Кулинария

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Освіта базова для роботи кухарем - курси від центра зайнятості, фах - кухар 3 розряду. 2015 год.
Загальний стаж работы поваром: 9,5 років.
Дитячий садок - 6 місяців,
Кулінарні цеха 2,5 років
Ресторани, кафе 6 років
Санитарна книжка - дійсна до липня 2024 року.
До роботодавця: роботи пов'язані з тістом, як то вареники, піца, заміс тіста - не розглядаю, маю захворювання хребта, яке не дозволяє великі навантаження.

Розгляну пропозиції
с графиком 4/2,4/3, 3/3,5/2.
Мешкаю в м.Харків, район Журавльовка.
30 хвилин пішки, за умови гарної погоди, до метро Київська.
Посилання на профіль в фейсбуці [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Шеф-повар
40000 грн, Харків

Кухар
Харків

Військовий повар (кухар)
30000 грн, Харків, Красноград

Повар
Харків

Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Харків, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: